СВЕТОСАВСКА је на страни Русије, немамо проблем да то јавно саопштимо!

0

Светосавска српска листа

Формирањем нове Владе Црне Горе, Срби ће још једном бити брутално изиграни од стране својих наводних представника, али и оних који су заогрнути ”грађанском” причом проневјерили српске гласове. Појачавање дипломатског и економског непријатељства према званичној Москви од стране актуелне извршне власти, директан је атак и на достојанство српског народа, вјечитог савезника Руске федерације. О потезима будуће, још ”европскије” власти, да и не говоримо, највјероватније нам предстоји затезање односа до границе отовореног непријатељства.

Зато ћемо у наредном периоду низом конкретних политичких активности пружити демократски отпор намјери још једног режима у Црној Гори да директно ради на штету, не само Русије, већ и највећег броја својих грађана.

 

Светосавска српска листа увијек ће бити на оној страни историје на којој је остала и светородна и краљевска лоза Петровића. Управо је Црна Гора Светога Петра Цетињскога, Његошева и историјска Црна Гора, била најлојалнији савезник руске империје, никада не тргујући цијеном тога савезништва. Увијек истичући у први план Словенство и православну саборност.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Зато недвосмислено подржавамо напоре руске државе која је интервенцијом у Украјини спасила домицилне православне Русе од кијевског ”Бљеска” и ”Олује”. Ми из СВЕТОСАВСКЕ немамо било какав проблем да јавно саопштимо да смо на страни Русије и да и данас памтимо да нас Србе нико није жалио током стравичне агресије НАТО пакта на Савезну Републику Југославију.

Сличан сценарио десио би се и Русима у Украјини да Москва није прва реаговала и супротставила се плишаној окупацији, на њеним границама, од стране НАТО пакта.

Мр Мирко Рмандић, члан предсједништва Светосавске српске листе

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *