Сметови снега на Голији; Жандармерија и Горска служба спасавали возаче

0

(фото:Фејсбук)

 

На путу Одвраћеница – Преко Брдо данас су општинска Горска служба спасавања Ивањица и припадници Жандармерије учествовали у спасавању путника на Голији.

Услед јаког ветра створени су сметови, тако да су из правца Ивањице били блокирани камион штицар и путничко возило, док су из правца Одвраћенице била завејана три путничка возила.

У прекиду је саобраћај на правцу Одвраћеница – Преко Брдо. Путари покушавају да пробију тај путни правац, али им посао отежавају снег који веје и јак ветар. Мештани на Одвраћеници кажу да највише проблема има у правцу ка Јанковом камену и ниже ка Ивањичком крају.

Правац ка Рашки, (Пашајлијски до – то је дионица која је увек у смежном тунелу) проходан је са зимском опремом. Пут ка Новом Пазару је проходан. Припадници Жандармерије и даље су на терену.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

На Копаонику, такође, пада слаб снег, па је сњежни покривач достигао 20 центиметара. У том делу земље сви путни правци су проходни.

РТРС

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *