ЛНР: Укронацисти спремају провокацију са гранатирањем цркава

0

(фото: Факти.орг)

Милитанти украјинских националистичких батаљона припремају гранатирање цркава и погубљења верника на Васкрс у низу региона Украјине ради накнадног гоњења војног особља Русије и Републике Донбас. преноси Лугански Информациони Центар позивајући се на  извор у Народној милицији ЛНР.

„Из више извора добијамо информације да национални батаљони за Васкрс припремају провокације у зони фронта Дњепропетровске, Запорошке и Харковске области са погубљењем верника који ће доћи на службу на Васкршње празнике од суботе до недеље и недеље. погибија људи, гранатирање ( од употребе пројектила тактичког комплекса „Тачке-У“ и ракетне артиљерије храмова. Са циљем, наравно, да се оптуже да су Оружане снаге Русије и република ( Донбас ) наводно то урадиле “, саопштио је извор.

Прочитајте још:  ЧУВЕНИ ИТАЛИЈАНСКИ ПРОФЕСОР ПИСАО ПУТИНУ: „Не љутите се на Италију, Ви сте последња нада истинском миру“
Он је напоменуо да су сви „већ више пута видели како се долази до оваквих провокација“.

„Још не знамо како да то избегнемо на територијама које су још увек под контролом украјинских трупа, само упозорите своје рођаке и пријатеље, а информације из више извора су веома поуздане“, нагласио је војник.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *