Илон Маск жели да купи део новосадске „Минакве“

0
самоубиство

Илон Маск

Компанија “Тесла Моторс” у власништву Илона Маска, најбогатијег човек на свету, обратила се новосадском произвођачу минералне воде “Минаква” за захтевом за сарадњу, која би укључивала и куповину дела те фирме, потврдила је данас за портал Бизнис.рс представница Минакве Татјана Малбаша.

„Да, ‘Тесла’ је писменим путем исказала интересовање за сарадњу са нашом компанијом, која би укључила и аквизицију једног дела компаније“, казала је Малбаша.

Прочитајте још:  Одузимањем руске имовине, Запад урушава сопствени економски систем!
Према њеним речима, српска компанија ће озбиљно размотрити понуду, јер су њени акционари запослени и њихове породице, као и страни партнер, али се свакако спремају узорци воде за слање „Тесла Моторсу“.

Малбаша, директорка компаније „Минаква“, рекла је за Бизнис.рс да је „Тесла“ поред њих, контактирала и још неколико компанија у Европи које имају воду са природним јодом, те да ће за неколико недеља бити познато више детаља.

Нова.рс

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *