ЛЕВИЧАРИ ЖЕЛЕ ДА НАМ СЕКСУАЛИЗУЈУ ДЕЦУ

0

(Фото: http://afmedia.ru/)

Владимир Лењин је својевремено изјавио: „Дајте ми четири године да подучавам децу и семе које посејем никада неће бити искорењено.” Овај комунистички вођа знао је да ће се просечна одрасла особа супротставити комунизму јер ће њихово искуство и разум указати на главне мане те деструктивне идеологије. Дакле, да би придобио људе за свој нелогичан и брутални систем, Лењин је у потпуности схватио да ће морати да индоктринира младе и то пре него што стекну довољно искуства и развију разум којим би се томе успротивили.

Ову филозофију индоктринације младих у потпуности су прихватили радикални ЛГБТ активисти. Попут Лењина, они добро знају да је њихова идеологија ирационална, контрадикторна и штетна, и да ће је већина разумних одраслих особа одбацити. Зато им се толико жури да нашу омладину у што млађем узрасту индоктринирају радикалном ЛГБТ идеологијом.

Прочитајте још:  На данашњи дан преминуо последњи председник Србије и СРЈ
Ово можемо јасно видети по томе како се освешћене корпорације и владе противе закону Флориде који спречава индоктринацију ученика радикалном ЛГБТ идеологијом од вртића до 3. разреда. На пример, освешћени Дизни изјавио је да ће се борити против закона Флориде и сличних закона широм САД-а, док је исто тако освешћени град Њујорк почео да поставља билборде у градовима Флориде који нападају тај закон. Освешћени округ Лос Анђелеса је због тог закона забранио запосленима да путују у Флориду.

ајде да јасно кажемо шта то Дизни, Њујорк, Лос Анђелес и друге освешћене корпорације, владе и активисти желе: они желе да нам сексуализују децу. Ове групе и појединци заправо желе да децу од само 5 година индоктринирају радикалном ЛГБТ идеологијом у школи. Неко би се запитао зар се школско време не би боље искористило када би учитељи ту исту децу учили да читају и пишу? Но, тако не мисле они који желе да вам сексуализују децу индоктринирајући их нетачном и деструктивном идеологијом. Они сматрају да је већа вероватноћа да ће се деца у будућности идентификовати као ЛГБТ ако им се што раније и што чешће говори о предностима ЛГБТ начина живота док су још мали. То је план ширења ових идеолога.

Прочитајте још:  5 болести које лечи секс: Јача имунитет за чак 30 %!
Али хајде да одамо признање гувернеру Флориде Рону ДеСантису зато што се супротставио овим освешћеним макроима. У вези са Дизнијем, ДеСантис је изјавио:

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Имате компаније, као Дизни, које ће рећи и критиковати права родитеља, критиковаће чињеницу да не желимо трансродност у вртићу и у учионицама првог разреда. Ако је то нешто за шта су те компаније спремне да погину, како онда објашњавају то што су напунили џепове захваљујући добрим односима с Комунистичком партијом Кине? Јер то је оно што они раде, и на томе зарађују богатство, а не кажу ни реч о заиста бруталним поступцима које видимо да тамо спроводи КПК. Дакле, наша политика на Флориди мора бити заснована на најбољем интересу грађана Флориде, а не на размишљању освешћених корпорација.

У вези с кампањом билборда у Њујорку, ДеСантисов секретар за штампу Кристина Пушо изјавила је следеће:

Градоначелник [Њујорка] Адамс чини услугу Флориди. Ако је неко толико узнемирен због нашег гувернера који брани родитељска права да жели да напусти Флориду због социјалистичке дистопије прожете криминалом, нашој држави ће бити боље без њих. Штавише, градоначелник треба да им плати авионску карту до Њујорка!

У вези са забраном путовања у Лос Анђелес, Кристина Пушо је изјавила:

Освешћене бирократе које воде округ Лос Анђелеса пуцају себи у ногу оваквим политичким ставом. Ова погрешна политика је казна за запослене у њиховом округу, а не за Флориду.

Ето, све је речено. Освешћене компаније попут Дизнија и владе као што је она у Њујорку и Лос Анђелесу чврсто су посвећене циљу – а то је сексуализација деце већ од пет година. Ако освешћени још мало сачекају, добро знају да ће искуство и употреба разума овој деци показати погубне мане и контрадикторности деструктивне радикалне ЛГБТ агенде. Надајмо се да ће више лидера као што је гувернер Флориде Рон ДеСантис имати храбрости да се одупру овим освешћеним насилницима и да бране нашу децу.

ИЗВОР: https://ifamnews.com/sr/levicari-zele-da-nam-seksualizuju-decu

Роберт Силецки

Наука и култура

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *