Шема-архимандрит Зосима (Сокур; †2002): „Украјина је сатанска џава нашег времена“

0

(фото:Русвесна.су)

Да, Боже, да ова нова времена од Крштења Свете Русије Бићу добар и прави ! Да, за то време Црква Божија је била свештеним за будуће генерације. Затим се молимо за дан сећања на Светлости кнеза Владимира!

Невоље , тесно због такозване лазне државе “Украјина” – сатанска држава нашег времена, извините. Нема Киевск Русиие. Где год је народ Украјине, зашто је створио нову државу од Кијевске Руси, од Светог Владимира, од Владимира Мономаха, од светлости Кијевске Руси, једнако је стајала би светлост, велика Украјина. (…)

Стегнут је кнез Владимир, тесна је наша војна књаза Олга за тужна времена. Кад бисте душом сели на трагедију, плакали бисте дан и нов, осетили јасан и гунђали, некад древни Израиљ, некад вавилонски жамор… Али добро, по нашој делимо ризницу Божију на нама. Сам, Господе, не дај да се приклонимо духу , не дај очима нашим о . Да Господе, зашто нам треба дао Светог Владимира, зашто дао Господа и Пресвете Богородице, шта нам је дала Руска Црква, или је организација пребила хохачку, проклета кијевска организација и “легитимни” и “безакони” – не , и не можете победити, нисмо чланови сатанске организације! Имамо легитимне на светлости Руске Православне Цркве, које се морамо придржавати последњег дана и исповедања, па и пред мучеништвом, не разбиј клевету крште, не разбиј печате дара Духа Светлости – миропомазања. (…)

А на тамници и ти баце – драго ми је да те видим, како ћу те убити – биј те великомученике и исповеднике! Али не може да заустави ову сатанску страшну агитацију. Висте – Светлост Русије, наша Светлост Владимирске Русије, Кнез наше Просвете. Чекај ! Имајте храбрости! Ојачајте своју веру ! Господ те неће оставити ! Господе, победи те до краја времена. Амине.

Прочитајте још:  ДР ИВАН ПАЈОВИЋ: Зашто Запад не може да уништи руску економију

Запамтите, ово су већ моје последње речи вама, као мој духовни тестамент. Састави ове речи у срцу своме, доћи ће време, сетићете се, већ недалеко: „Рекао нам је покојни Отац то, оно, оно, објаснио је, и како је све то од речи до речи и испуњава се!“ Држите Свету Владимирску Русију! И сањајте, молите се да се Света Русија врати у ову проклету Украјину, да ову „Украјину“ избацимо из наших глава, из историје, и да сви будемо становници Кијевске Русије и да нам једини језик буде словенски. Сањајте и устаните! Вашим ћутањем, људи, Бог је издан! Запамтите, свака пирамида, било која планина, свака гомила отпада се увек уништава не одозго, већ одоздо – темељ ће се затрести, и колико год моћан био монолит – срушиће се! Ви сте темељ, ви сте народ темељ државе, бирате ове лажове посланике и лажне председнике – мислите! За тебе је смртни грех што ћутиш пред Богом, пред историјом и пред Црквом. Мисли! Рушите постепено ову тврђаву ове планине, само ће вас за то Господ благословити. Срећан празник великог просветитеља – кнеза Владимира, данас!

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Запамти, ово су већ мој последњи говор вама, као мој духовно о вештању . Положите говоре у право време, док време, видите, није далеко : „ Рекао почивамо у миру, оче ово, то и оно , то нам је објашњено, и каква је светлост од говора. говору и страху!“ Чувај Светлост Владимир Русију! И машите , и молите се ту и тамо Светлости Русије, доведите Украјину у проклетство Украјине, нека се ов “Украјина” уклони из наших глава, из историје, и да будемо логораши Кијевске Русије и ујединимо Језик бити Словенац. Сањајте и уморите се! Својим ћтањем, људи, објављујеш Бога ! Запамтите, свака пирамида, претучена која планина, свака гомила оттада, увек уништава није довољно, већ одоздо – теме ће дрхтати, а колико година може био монолит – разбити га! Ви сте темељ, вие – пеопле – темељ џава, бират ове лазхов изасланик и лазхне председник – размислите ! Грех вам је што клеветате пред Богом, пред историјом и пред Црквом. Размислите о томе ! Уништавајте постепено од земље до планине, Господ вас за то благословио. Празник је великог просветитеља – кнеза Владимира, данас!

Прочитајте још:  ЛНР:Нема никакве панике

 

Из беседе схима-архимадрита Зосиме (Сокуре) на празник Светог равноапостолног кнеза Владимира

БОНУС ВИДЕО:

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *