Због гледања порнића у парламенту британски посланик поднео оставку, правдао се “тренутком лудила”

0
хришћани

(фото:Наука и култура)

Посланик Конзервативне странке у британском парламенту Нил Периш, којег је странка суспендовала, поднео је оставку након што је признао да је у два наврата гледао порнографске снимке током парламетарног заседања.

Члан Конзервативне странке Нил Периш је оптужен да је у два наврата гледао порнографске снимке током заседања доњег дома британског парламента, због чега га је шеф посланичке групе суспендовао, пренео је Гардијан.

Прочитајте још:  Више од 1.000 гранатирања извели украјински војници у ДНР током 23 дана ескалације
У интервјуу за Би-Би-Си Периш је рекао да је први пут случајно отворио такав садржај, додавши да је тражио тракторе на интернету, а да је други пут гледао са намером.

“Мој злочин, највећи злочин, јесте што сам други пут гледао”, навео је Нил Периш и истакао да је то што урадио “веома погрешно”.

Додао је да је прво мислио да пред комисијом објасни шта се догодило, али када је видео штету коју је начинио породици и бирачима, одлучио је да поднесе оставку.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Панична Аутоцензура! ТВ емисија обрисала анкету са друштвених мрежа након што је 89% гледалаца гласало против обавезне вакцинације
Периш је истакао да се то догодило у “тренутку лудила”.

“Погрешио сам, био сам глуп. Изгубио сам разум”, поручио је Периш и рекао да се извињава.

Британски посланик је суспендован у петак, након што се сам, због, како је навео, гриже савести, пријавио комисији за стандарде британског парламента.

РТС

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *