Швајцарци масовно траже да се Новак Ђоковић суспендује!

0

НОВАК Ђоковић се поново нашао на удару оних који не подносе његове успехе.

Најновије вести из света тениса управо потврђују колико је Ноле “трн у оку” највећим критичарима, који не презају ни од гнусних лажи, које потом за последицу имају креирање потпуно искривљеног јавног мњења у свету. А овога пута то јавно мнење, и то швајцарско, масовно тражи – Нолетову суспензију.

Но, кренимо редом, јер… Како се дошло до то те иницијативе, посебна је прича.

Бен Ротенберг, амерички новинар који “свако мало” реши да “оплете” по Ђоковићу, недавно је изазвао праву хистерију у појединим великим светским медијима извештавајући о дешавањима о турниру у Београду, “Србија опен 2022”.

Ротенберг је тада на друштвеним мрежама написао следеће:

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

– Што се Ђоковића тиче, добра ствар је да је провео доста времена на терену ове седмице, након што је себи претходно то ускратио, па је сада играо преко 10 сати у своја четири меча. Лоша вест је да он, као други на АТП-у, и даље има велики проблем што у бесу безобзирно лансирања пројектиле који погоде, или умало погоде, људе.

Ротенберг је овако описао један догађај са турнира у Београду када је Ђоковићу рекет испао из руке док је покушавао да стигне до лоптице, што прилично јансо можете и видети на снимку који следи:

Та његова лаж да је “Ђоковић у бесу лансирао рекет” и погодио/умало погодио некога (истина, рекет јесте полетео ка скупљачу лоптица, који је стајао код мреже), довела је до тога да управо Ротенберга цитирају, а тиме Новака и нападну, неки од највећих светских медија, попут америчког “Јахуа” или “Њујорк поста”. Али, у Швајцарској се отишло корак даље.

Прочитајте још:  Дно дна: Милогорка у Београду позива да се мошти Св. Николаја Велимировића дају псима

Један од тамошњих најпопуларнијих портала, “Нау”, известио је о овоме што се догодило, позивајући се управо на твит Бена Ротенберга. Потом је, наводећи да је “Ђоковић и раније правио проблеме, па чак и бацио рекет на празне трибине током Олимпијских игара у Токију”, од својих читалаца тражио одговор на следеће:

Да ли због инцидента у Београду Новак Ђоковић треба да буде суспендован?

Само 13 одсто испитаника одговорио је са “Не, то што се десило је било случајно”, а чак 87% Швајцараца који су учествовали у овој анкети одговорило је да Нолета треба суспендовати?!

Новости

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *