Вучић: Поносан сам на “независну” политику Србије

1
председник Србије, србија

председник Србије Александар Вучић (Фото: Принтскрин)

Председник Србије Александар Вучић рекао је да је поносан што ће Србија моћи да настави и у будућности да води независну политику и најавио да ће то бити једна од ствари на којој ће инсистирати код оних који ће га наследити.

Прочитајте још:  Брнабићка прелепила обележја државе чији је премијер пре уласка на Космет (видео)
Вучић је на питање новинара поводом писања „Јутарњег листа“ у тексту под насловом „Вучић сатеран у ћошак“, рекао да је интересантно да њима није важно све што се дешава у Србији, већ говоре само о Вучићу као да им је он “ноћна мора”.

„Не могу да разумеју да је политика избор, а са лакоћом бих могао да изаберем њихову страну. И био бих хваљен много више него сви они. Али ово је избор Србије, да водимо независну политику, да будемо свој на своме, да не одлучују друге земље какву ћемо политику да водимо, да водимо политику у интересу наших грађана, не у интересу великих сила. Не разумеју да је то наш избор, не Брисела, Вашингтона или Москве. У томе се разликујемо“, поручио је он.

Прочитајте још:  КОРОНА ЦИРКУС: Србија медицински феномен, о наталитету брине Ана Брнабић
Казао је да је поносан да ће Србија ту политику моћи да настави и у будућности.

„То би требало да буде једна од ствари на којима ћу инсистирати код мојих политичких наследника. То није никакав угао, већ најлепши део терена са којег имате најлепши поглед, који припада сувереним слободарским земљама“, нагласио је Вучић.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Ало

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Вучић: Поносан сам на “независну” политику Србије

  1. Reci normalnog, pametnog, realnog razmisljanja, pre svega coveka, domacina, politicara..takav je i Madjarski(slican), Milanovic(jedino on dok cela vlada nista)..uvek je lep osecaj onaj prirodan kad imas slobodu da trgujes, poslujes kad i s kim zelis, bez ucena, diktature i slicno…Nisam ni za sns, niti uopste volim politiku ali ovo su reci prirodnog coveka..sve pohvale

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *