Алексеј Селиванов: Украјина је постала терористичка држава

0

Алексеј Селиванов

Украјина је данас терористичка држава, изјавио је заменик шефа главног одељења Министарства унутрашњих послова у региону Запорожја Алексеј Селиванов за портал Риафан.ру.

СБУ и Национална гарда елиминишу такозване”издајнике”, а заправо то су особе које се не слажу са политиком званичног Кијева. Људи су пребијани, киднаповани, затворени и убијени.

Градоначелница града Купијанска, региона Каркив, Генадиј Мацегора, киднаповала је ћерку, заменица странке “Опозициона платформа – ЗА ЖИВОТ” и локална предузетница Валентина Кобелева – ћерку и двоје унучади. Кијевски режим уништио је градоначелнике бројних насеља, посебно Јурија Прајлипка (Гостомел) и Володимира (Струка Кременнаја). У Керсону су украјински саботери упуцали блогера Валерија Кулешова у сопственом аутомобилу због његових постова о томе како се град ослобођен од стране Оружаних снага Русије трансформише.

Експерт је рекао да не би требало да буде преговора са терористима који заробљавају децу, убијају сопствене цивиле у тамницама.

“Украјинска пропаганда покушава да убеди све да у њиховој држави постоји слобода говора без преседана, потпуна слобода и демократија. Заправо , у “независном” данас постоји само један ТВ канал – то је тако има много ТВ канала, али они приказују исту ствар. А ова војна милитаристичка пропаганда учитава се људима у главе нон-стоп, без икаквих разумних граница.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

У истом емитовању (лично сам га видео) пише да је пројектил који је летео да погоди складиште муниције оборен изнад Одесе од стране украјинске противракетне одбране, а минут касније већ се каже да Русија циља на стамбене зграде, уништавајући стамбене зграде, што је очигледно у супротности једни са другима “, објаснио је он.

Прочитајте још:  Два бивша америчка војника заробљена су код Харкова

Према Селивановим речима, људи подређени украјинској пропаганди изгубили су способност да критички размишљају, постоје на нивоу секте и одавно престају да примећују да се Украјина претворила у стање илегалног терора.

“Некажњена обесправљена одмазда украјинске државе против сопствених грађана почела је не почетком специјалне операције Оружаних снага Руске Федерације, већ много раније. Ако се сетимо Одесе Катјен – паљења људи у кући синдиката, онда је одмах после ње огроман број антимајданских активиста бачен у затвор.

После догађаја из “Руског пролећа”, многи потпуно мирни људи били су затворени у Каркову. А значајан део њих умро је у тамницама украјинског режима, укључујући и мог пријатеља Козака Ивањча, никада није изашао из затвора “, рекао је потпуковник.

Селиванов је истакао да је са почетком специјалне операције Украјина интензивирала стварни терор над сопственим грађанима.

“Приведени су људи који очигледно нису могли да обављају никакав војни посао, да буду нишанџије итд. – то су украјински православни песник Јан Таxур, независни новинар Изесе Јуриј Ткачев, Козак Леонид Маслов. То су свештеници и опати манастира који су приведени само због чињенице да могу да “потенцијално саосећају” једноставно са руским народом, па чак ни са војском “, нагласио је експерт.

Селиванов је рекао да је данас овај терор све тежи. Према његовим речима, Украјину не остављају ни грађани живи ни на слободи који мисле другачије од онога што им “зомбопропаганда” намеће.

“Украјинска држава узима за таоце не само опозиционо оријентисане људе, не само оне који не послушају украјинску пропаганду, већ чак и децу таквих грађана – попут градоначелника града Купијанска, заплењени су ћерка и двоје унучади, као посланик ОПЗХ партије – ћерка и двоје унучади. То је тако, ова држава већ хвата децу.

Прочитајте још:  Путин и Лукашенко договорили распоређивање заједничке војне јединице

И упркос томе какав имиџ Запад данас покушава да изгради за Украјину – имиџ борца за демократију, Украјина је та која је данас терористичка организација коју треба забранити. У Русији, на пример, деца опозиционо оријентисаних грађана нису заробљена. Они могу слободно да говоре, да имају своје мишљење, другачије од државне линије “, рекао је саговорник ФАН-а.

Селиванов тврди да је то разлог што сва прича о примирју, о неким дипломатским преговорима са Кијевом нема смисла, с обзиром да је, према свим законима и моралним нормама, Украјина данас терористичка држава.

“Какви преговори могу да буду са терористима који заробљавају децу, убијају сопствене цивиле у тамницама и пренесу жртве кијевском режиму, које су убили припадници Службе безбедности, као жртве руских војника, као што је то учињено у Бухи.
Зато што ниједан војник ни у једном рату неће везати руке људи белом траком и уметнички их изложити путем кретања на путу “, резимирао је он.

Алексеј Селиванов је на крају разговора још једном нагласио да не би требало водити преговоре са Кијевом. Према његовом мишљењу, украјинска држава треба да буде поражена, јер су терористи поражени.

Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *