(фото:РТ)

Мекдоналдс је најавио повлачење с руског тржишта као и продају својих објеката у Русији, преноси РИА НОВОСТИ позивајући се на изворе у компанији.

„После више од 30 година рада у земљи, Мекдоналдс корпорација је најавила излазак са руског тржишта и покренула процес продаје свог руског пословања“, саопштила је компанија.

Прочитајте још:  Бајден током говора помешао Украјину и Русију
Раније је извршни директор Мекдоналдса Крис Кемпчински најавио да ће корпорација привремено затворити свих својих 850 ресторана брзе хране у Русији.

Васељенска

Бонус видео

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Мекдоналдс напушта Русију

  1. Pa to je sjajna vest!!!
    Ko josh mari za tu vestacku hranu iz Meka.
    Eto imali ste Mek, uverili se da jeto cista hemija i Bogu hvala da vam se deca u buducnosti nece vishe “trovati” takvom vestackom hranom.
    Po meni to je dobra vest za Rusiju !!!
    Rusi i Srbi braca zauvek !!!

  2. A novi proizvod im se zove “bandera burger” (stvarno, ovo nisam izmislio!). Znači po imenu čoveka koji je za svoje zasluge primio orden od Adolfa Hitlera lično. Više se ništa ne krije, zapadnim fašistima je dovoljno da ovaj podatak njihovi građani ne saznaju, jer nemaju odakle. A ako nekako i saznaju, baš ih je briga.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *