Зашто власт ћути око увођења санкција Русији?

0
додик, уранијум

Милорад Додик (Фото: Председништво БиХ)

Зашто власт ћути и не даје никакве информације око увођења санкција Русији преко представника Републике Српске у различитим телима Савета Европе односно других међународних организација, упитао је председник СДС Мирко Шаровић. 

“Јасно је да је донесено више од 20 мера за које су гласали представници БиХ у Савету Европе и другим међународним телима која су увела санкције Русији и појединцима а да јавност није обавештена. Јавност о томе није обавештена иако су у мерама учествовали представници из Републике Српске. Амбасадори који су у томе учествовали или чланови парламентарних делегација су представници актуелне власти из РС али власт сада ћути и прави се немушта”, поручио је Шаровић.

Прочитајте још:  Пригожин идентификован као жртва авионске несреће у Русији
Он каже да је потпуно недопустиво и неморално да се у јавности представљају као неко ко неће уводити санкције, а иза леђа варају и гласају за увођење санкција.

“Док се у јавности ‘праве важни’ и причају како прате Србију, оваквом политиком актуелна власт у ствари излаже Србију као мету, јер је она сада једина земља која није увела санкције Русији”, закључио је председник СДС.

БН ТВ

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *