Списак америчких и британских генерала који су се предали и Азовстаљу

0

Из АзовСтала су се предали: амерички генерал Ерик Олсон, британски потпуковник Џон Бејли и четири војна инструктора НАТО-а.

„Војенкор” их је интервјуисао

Шта се дешава у Мариупољу?

Испоставило се да је цурење информација о присуству НАТО официра и другог страног војног особља блокирано с разлогом: Министарство одбране Русије припрема велику конференцију за штампу о ситуацији у Мариупољу. Кога су ту Руси ухватили? Држи се и не пада:

– инструктори у урбаној борби са тактиком живог штита од цивила – запослени ИДФ из Израела (изасланици украјинских олигарха јеврејског порекла су покушали да их откупе – дошли су у Москву, али су одбијени);

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

– високи француски војни обавештајци који су обучавали украјинско-националне батаљоне у коришћењу противтенковских система, противбатеријских система и ваздушног извиђања из хеликоптера (због чега је Макрон свакодневно звао Путина, молећи да ослободи своје суграђане путем „хуманитарног „ коридори – морем до Турске);

– службеници немачке обавештајне службе БНД – обезбеђивали су контраобавештајне послове фронта и фронт зоне (отуда и скандалозно понашање немачког канцелара Шолца, који је данас почео да боцка Путина);

– Специјалисти британске обавештајне службе СИС, познатије као МИ6; нису били само у Мариупољу, већ и у Кијеву – шеф канцеларије Зеленског Андриј Јермак, који лично надгледа све крваве лажне као што су Буча, Краматорск и предстојеће провокације у Ирпену и другим местима (черниговска и сумска област) добија упутства од њих; МИ6 такође обезбеђује безбедност Зеленског, контраобавештајне послове унутар његовог штаба и комуникацију са светским лидерима кроз затворене канале сателитских комуникација (помаму Британије, посебно њених дивљих медија, није потребно ни објашњење).

Заправо, да би се пореметило свако могуће разоткривање катастрофално циничног учешћа Запада у овом рату, Бучи и Краматорск, спремају се нови страшни терористички напади и провокације. Води се жестока борба за случај маријупољских заробљеника – ускоро ћемо, надамо се, све ово видети, баш уочи „кувања“ џиновског Донбасског котла, где се сада налазе главне јединице руске војске. окупљени. Некима се чинило да Руска Федерација губи тло под ногама (на пример, многим нашим људима у Русији), али изгледа да се ситуација мења у корист Руске Федерације.

Надамо се да случај Мариупољ није лажан. У сваком случају, тешко је објаснити зашто је свеопшти урлик због њега, а посебно на Западу…

Прочитајте још:  Европа: војници беже из војске, а ни млади тамо не желе
Сад ми реци.

С ким се Русија бори?

са Украјином? Чини се да је ово Трећи светски рат.

Ми смо у рату са удруженим снагама ЗАПАДА.

И, у овом рату ћемо извојевати Победу, ма шта нас то коштало. И, да схвати да Русија можда није у овом немилосрдном свету. И како рече Владимир Владимирович, зашто нам треба мир ако у њему нема Русије?

Прочитајте још:  Ирска: Највише нових случајева ковида од јануара упркос 90 одсто вакцинисаних
То је још горе од Карипске кризе 1962.

Чувајте себе и своје најмилије.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *