Вучић: За сада не уводимо санкције Русији али…

1
председник Србије, србија

председник Србије Александар Вучић (Фото: Принтскрин)

 Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да „за сада не постоји могућност“ да Србија уведе санкције Русији, а „шта ће бити у будућности – ја не знам шта живот доноси и како ће све да изгледа“.

„Ја нисам од оних који се заклињу па не испуне нешто. Ја више волим да се не заклињем а да урадим нешто. Увек је тај приступ био бољи, увек сам том приступу више веровао него онима који се куну у све на свету а трећи дан знам да ће да ураде све другачије“, рекао је Вучић, за Радио телевизију Србије

Прочитајте још:  Путин је најавио потребу за развојем и употребом дронова у Оружаним снагама Русије
Он је истакао да Србија „гледа свој интерес и бори се за тај интерес“.

„Ко зна и какве претње могу да буду и шта све може да буде. Као што видите прошло је 90 дана и Србија води исту политику, једина у целој Европи, мала земља, бројчано малог али поноситог народа, води своју политику“, рекао је Вичић.

Он је нагласио да то „није проруска ни прозападна политика већ води своју политику“.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Налазимо се на европском путу, Србија никог није увредила, ничим није допринела сукобу, води самосталну и незвисну политику“, рекао је Вучић.

На питање да ли су му у Давосу светски лидери замерили због добрих односа са Русијом, рекао је су му „сви замерили да је црна овца“ и да су му говорили шта је њихова идеја.

Бета

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Вучић: За сада не уводимо санкције Русији али…

  1. Kako god da zivot nosi, da budemo i prebogati i presiromasni, isto i za Rusiju prebogati, presiromasni(to sigurno nece) ili bilo koja zemlje uvodjenje sankcije bilo kome je licemeran cin pokusaja ubistva te zemlje, tako da uvodjenje sankcija nije stvar lakog ili teskog zivota vec moralna, psihicka odluka..Za nas niko nije pominjak nekakvu povredu teritorijalnig integriteta, i dan danas oni koji se pozivaju na takav cin ne postuju suverinitet i rezoluciju jedne zemlje koju teraju da uradi ono sto su oni njima-sankcije..dobro ne pomenu da bombardujemo Rusiju da dokazemo dzelatima da nismo crne ovce vec dobro ponasanje kao ovce pred klanje…sve poskupelo plate 70 posto ispod normalnosti, izvrsitelji trljaju ruke, sud postoji zbog sistematizacije radnih mesta, za virus zasedanje kriznig staba misle na nase zdravlje, gde je sada ekonomski krizni stab, da kao one solidarnosti oko zdravlja sto su vrteli na tv da pokazu solidarnost da svima raspodele platu potrosacke korpe, namirnice, da se odreknu ljudi na polozaju, nema..bitno da decu bodete nekim vakcinama,otimate, prodajete, svaki drugi ne moze imati porod, gube kosu, zube, bolesti koliko hoces…jednom recju za vas je pakao blagoslov..na sve nacine ide udar na covecanstvo koje su uspesno podelili na domoljube, verski

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *