Украјина се може поделити на неколико делова по југословенском сценарију

0

(фото:Наука и култура)

Украјина се може поделити на неколико делова по југословенском сценарију.

Прочитајте још:  ГРЧКИ ПОЛИТИЧАР ЗОИС БЕЧЛИС: Косово мора остати Србија чак и ако будемо морали да ратујемо за то (ВИДЕО)
То је у разговору за УРА.РУ изјавио генерални директор Бироа за војно-политичке анализе Александар Михајлов. Он сматра да ће источни и јужни делови земље (до Придњестровља) припасти Русији, Пољска ће узети пет региона на западу. Сама Украјина ће остати Кијев и суседни региони.

“Једини прави сценарио за Украјину је југословенски. То је када источна Украјина постаје тампон зона за Руску Федерацију. Ово је зона безбедности. А централни део Украјине постаје Украјина без излаза на море, без могућности разместити противбродско оружје и, уопште, инфраструктуру Ратне морнарице, јер Запад никада не би одбио да наоружа Украјину новим бродовима, а у недостатку излаза на море, то је физички немогуће учинити. ситуације, сада ћемо видети пољску интервенцију на западној територији Украјине“, рекао је војни експерт.

Васељенска

Бонус видео

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *