Путници заборављени у Москви: Туже “Ер Србију”?!

0

Стицајем околности на које нису могли да утичу, путници са лета Москва – Београд, били су три дана заробљени у Русији, а да им се нико из српске авио-компаније није обратио ниједном речју, пише Нова.рс. Због тога, како наводе, спремају тужбу против “Ер Србије”.

Прочитајте још:  Лидер албанских сепаратиста огорчен војним вежбама Србије
Како за поменути портал каже један од путника, он је остао запањен неорганизованошћу коју је показала “Ер Србија”. Путници јесу постали жртве “више силе” – мањег квара на авиону и политичких сукоба Русије и Запада, али је, наводи, невероватно понашање “Ер Србије”.

“Знао сам да може доћи до неочекиваних проблема на лету за Београд и из Москве, због целе ситуације, али на то сам и био спреман. Али запањен сам понашањем људи из “Ер Србије” који нас три дана нису контактирали док смо били заглављени на аеродрому Шереметјево. Међу нама су били и чланови посаде, њихови запослени, који су били у истој ситуацији као и ми, ни њих нико из фирме у којој раде није контактирао” – почиње исповест један од путника баксузног лета који је у среду требало да полети из Москве за Београд.

Прочитајте још:  Укронацисти кукају: Уништен одески аеродром
Њихова невоља је, причају, почела када су руски авиомеханичари, приликом прегледа летелице “Ербаса 320” установили да није у реду оплата на једеном од мотора. То је поправљено одмах на аеродрому, јер није у питању компликовани квар, али, због политичке ситуације фирма “Ербас” није признавала ту поправку, па авион није могао да полети за српску престоницу. Путници, њих око 170, што Руса, што Срба, остали су чекајући нови лет за Београд.

“Нисмо знали шта се дешава, лет за Београд је био најављиван, па отказиван, и тако унедоглед. Обезбеђен нам је смештај у хотелу на аеродрому, али нисмо смели да спавамо, јер нисмо имали никаква обавештења о томе да ли ће и када авион полетети за Београд. Невероватно је да је лет Москва – Београд једини лет из руске престонице за једну европску земљу, не рачунајући Белорусију, а да “Ер Србија” нема свог представника на аеродрому” – објашњава путник.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Чекање се отегло на три дана. Путници који код себе нису имали рубље, упали су у нови проблем, јер, такође због политичке ситуације, нису могли да користе картице, а ни да промене евре.

Директно.рс

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *