володин

(фото:Русвесна.су)

На свом телеграм каналу, Вјачеслав Володин је изнео своје мишљење о америчким двоструким стандардима.

У извештају се наводи да је Џо Бајден почетком марта објавио да Сједињене Државе уводе забрану испоруке нафте, гаса и других енергетских ресурса из Русије. „То значи да руска нафта више неће бити прихваћена у америчким лукама“, рекао је Бајден.

Прочитајте још:  Млади амерички научници руше „истину о Србима“ коју су лансирали Олбрајтова и Кларк
Али подаци Управе за енергетске информације Министарства енергетике САД говоре супротно. Испоруке нафте из Русије у марту су готово удвостручене у односу на фебруар – са 2,325 на 4,218 милиона барела. Наша земља је порасла са деветог на шесто место на ранг листи највећих добављача нафте у САД, наставља политичар.

„У исто време, Вашингтон је приморао државе ЕУ да уведу санкције Русији, да напусте руске енергетске ресурсе. И постигао је свој циљ Постоје двоструки аршини. Сада нека европски политичари и званичници објасне зашто њихови грађани морају да трпе Бајденов раст цена“, закључио је Володин.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *