Миротворац Чанак отпутовао у Кијев

1
Чанак

Сепаратиста Чанак (Фото: RTS Printscreen/TwitterPrintscreen/Aleksandar Marton)

Ненад Чанак, лидер Лиге социјадемократа Војводине јутрос око 10 сати заједно са блиским сарадницима прешао је украјинску границу. Намера му је да се из прве руке увери каква је стварно ситуација у тој земљи у којој више од три месеца букти рат, пише Данас.

Прочитајте још:  Вежбе Србије и НАТО-а повезане са жељом Београда да се интегрише са Западом
Прва дестинација, како наводе у ЛСВ биће свакако Кијев, а план му је да посети и ратом захваћена подручја, да разговара са људима и лично се увери шта се тамо стварно догађа, а не да се са стварним стањем упознаје из медија.

“Припрема за тај пут трајала је доста кратко, око десетак дана, јер је било потребно средити папире. Листа оних који ће путовати са Чанком мењала се из часа у час, тако да је на пут отишао само са најближим сарадницима”, каже Бојан Костреш, функционер ЛСВ. Опширније на Данас.рс.

Данас

Бонус видео

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Миротворац Чанак отпутовао у Кијев

  1. Mirotvorac, borac za razbijanje Srbije? On ide “u Ukrajinu da se uveri na licu mesta, u ime koga, ko mu placa put?” Ovog zadriglog idiota treba proglasiti za iridentistu i kad jednom dode do demokratskih promena u Srbiji, treba mu suditi i zabraniti bavljenje politikom!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *