Мр Рмандић: Анкете о већинској подршци грађана Црне Горе уласку у ЕУ су намјештене!

0

Светосавска српска листа

Светосавска српска листа (СВЕТОСАВСКА) констатује да су анкете које су презентоване претходних дана, а наводно ”показују” подршку од 83 одсто и 74 одсто грађана Црне Горе уласку у Европску унију – намјештене, односно лажне. Тек око половине грађана има афирмативан став поводом могућности уласка у ЕУ, али се не може рећи да би сваки од присталица уније под једнаким условима пристао на евроинтеграције. Дакле, доста је и оних који су за услован улазак у ЕУ која тренутно преживљава велику кризу. То даље значи да се и овакав потенцијал присталица евроинтеграција може раслојити у наредном периоду када поједина шкакљива и условна питања дођу на дневни ред.

Активисти СВЕТОСАВСКЕ су свакодневно на терену, широм Црне Горе, у акцији прикупљања потписа за укидање санкција Руској Федерацији. Отуда исувише добро знамо народно расположење и одговорно тврдимо да је већина грађана Црне Горе за најтјешњу могућу сарадњу са Русијом! Изборном вољом се може манипулисати на начин на који то раде претходни и тренутни режим, али се народна свијест, традиционални ДНК, историјска савезништва и емоције народа никада неће промијенити.

Пропаганда која се у Црној Гори води са циљем афирмисања идеје Европске уније подсјећа на комунистичка времена. Само што су Титове тоталитарне црвене звјездице замијењене жутим, еврофанатичним. Баш као у вријеме најтврђег лијевог једноумља, сваки посланик у Скупштини Црне Горе данас је за Европску унију, иако је половина Црне Горе против ЕУ. То није нормално, још мање је друштвено логично.

У добра Брозове диктатуре, сваки посланик је био за једнопартијски систем, иако је у СФРЈ било и дисидената и опонената комунизму, али и часног народа који није хтио у партију. Зато СВЕТОСАВСКА поручује – доста је диктатуре, комунистичке и актуелне, еврофанатика.

Прочитајте још:  ПОНАВЉА СЕ МАРИЈУПОЉ? Руси мељу све пред собом у Запорожју, Кијев ствара нови "Азовстаљ"

Слобода народу, а одлука о евроинтеграцијама на референдуму да буде у рукама свих грађана, након отварања дијалога о овом комплексном питању, које буди више контроверзи, него што даје одговора.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Мр Мирко Рмандић, члан Предсједништва СВЕТОСАВСКЕ

BONUS VIDEO:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *