Када власт удари у главу: Дритан води Балкан код Зеленског, а Србима се нешто не иде!

0
Дритан Абазовић, кочнице

Дритан Абазовић (Фото: Јутјуб)

Дритану је власт дефинитивно ударила у главу! Потпуно је изгубио компас и умислио је да је премијер Велике Албаније, а не Црне Горе. Зове балканске лидере да са њиме иду у Кијев код Зеленског и да тако потврде приврженост НАТО-у! Вјероватно ће им понијети и нешто оружја или новчане прилоге које ових дана прикупља за подршку Зеленском у рату са Русијом!

Прочитајте још:  Турска на Балкану, митови и реалност
Дритан је премијер у једној држави гдје најмање половина становништва подржава Русију у сукобу са Украјином! Међутим, Дритана за то боли она ствар, гура по своме, односно како му НАТО газде кажу и већ се спрема за Кијев. Ко ли ће му бити у пратњи да ми је знати? Поред Коњевића очекујем у пратњи и Данијелу Ђуровић из СНП-а. Она се у посљедње вријеме тако НАТО испраксирала да ју је милина слушати. Само нико не зна како је она завршила међу високим функционерима СНП-а са таквим ставовима!

Да се вратим Дритану. Наш премијер је потпуно изгубио компас и изгледа да себе сматра неким месијом који треба да спаси некога, дакле, не само себе него и још понекога. А међу тим осталима је огромна већина Срба и добар дио Црногораца који још увијек нијесу заборавили шта је Русија током претходних вјекова урадила за Црну Гору! По Дритану сви они су идеолошки медиокритети, имају озбиљних невоља са менталном хигијеном и гимнастиком и требало би им промијенити уље и обавезно послати на НАТО сервис! А да би дао почетне импулсе у том правцу Дритан је одлучио да иде код Зеленског и да са собом поведе Раму и понеког Македонца!

Вјероватно да на Балкану и у Европи нема таквог премијера као што је Дритан. На изборима је једва прешао цензус, за само двије године промијенио је политичке партнере које се разликују као дан и ноћ, доживио је катаклизму свог експертског пројекта, али влада као да је иза њега 100 милиона становника и као да међу тих 100 милиона има подршку 90 милиона! Дритан има озбиљне политичке недостатке са бројкама, али их надокнађује НАТО подршком и користи сукоб у Украјини чак за своју промоцију! Какав Шолц, Макрон, Џонсон, када у Кијев дође Дритан има да Зеленски процвјета као Мулен Руж, а његова војска има да добије додатни адреналин да побиједи Русе! А то што ће у Црној Гори оваквим потезом подићи православни адреналин подршке Русији, Дритана брига као за лањски снијег! Он добро зна да политику и владе у Црној Гори не бирају грађани, него страни центри моћи, па уз њихову помоћ Дритан и може да глуми премијера и да планира путовање за Кијев!

Дефинитивно је Дритану власт добро ударила у главу! Њему се не чудим, али још увијек ми није јасно како за тако кратко вријеме СНП-у дође власт главе, па и они од некадашње антиНАТО странке посташе његови активисти! Очигледно да у данашњој влади власт опасно дрма неке функционере! Ваљда се ускоро освијесте, а уколико овако наставе има да прогласе мобилизцију и позову Србе и Црногорце у свети рат против Русије! Овако наопакима и то може да нам се деси!

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Иван Милошевић/Српска24.ме

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *