Наш производ – наша правила

0
володин

(фото:дума.гов.ру)

Светска економија пролази кроз глобалну тектонску промену, при чему роба постаје вреднија од новца, каже шеф руског државног енергетског гиганта Гаспрома, Алексеј Милер, додајући да од сада важи став „наш производ, наша правила”.

„Игра номиналне вредности новца је завршена, јер тај систем не омогућава контролу над понудом ресурса… Наш производ, наша правила. Не играмо по правилима која нисмо створили”, рекао је Милер током панел дискусије на Међународном економском форуму у Санкт Петербургу, преноси Раша тудеј.

Прочитајте још:  ЛЕКЦИЈА ДОСТОЈЕВСКОГ
Према његовим речима, у току је глобална привредна тектонска промена са новим економским правилима, при чему ће „Русија одредити контуре нове економске структуре света”, јавља Танјуг.

Коментаришући одлуку Европе да смањи ослањање на руски природни гас, Милер је рекао да Гаспром „није огорчен” јер су цене гаса порасле „вишеструко” што, заједно са повећањем продаје азијским земљама, помаже Русији да надокнади извозни губитак.

Политика

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *