Путин потврдио оно што је СДС говорио данима

0
владимир путин

Владимир Путин (Фото: РИА Новости / Алексей Никольский)

Имамо потешкоћа с Босном и Херцеговином везаних за приступање санкцијама, рече руски предсједник Владимир Путин члану Предсједништва БиХ, Милораду Додику и потврди оно што СДС говори данима.

Рекла је ово данас предсједница Општинског одбора СДС Пале, Слађана Јашаревић, истичући да је ова информација објављена на званичном сајту Кремља, те да се сада у СНСД сви “праве мртви и ужурбано спремају тактику да анулирају чињеницу да су лагали”.

– Поучени ранијим сличним искуствима можемо очекивати, по ко зна који пут, бајку о “издајничкој опозицији и 40 британских хајдука”. Или, с обзиром на то да те хајдуке нико још није видио, пређу на величање дипломатских способности шефа своје партије- наводи се изјава Јашаревићеве у саопштењу из СДС.

Она каже да нас тренутно убјеђују да је Додик уговорио да цијена гаса за Републику Српску, али и остатак БиХ, остане иста.

– То исто је подсјећамо “договорио” и прије неколико мјесеци, али грађани Српске и поред договора гас плаћају знатно скупље – истиче Јашаревићева.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Све то, каже Јашаревићева, личи на причу с краја 2014. године када се, тада предсједница Владе Жељка Цвијановић по повратку из Москве хвалила ,,великим и малим руским кредитом које ћемо повући кад нам буду требали”.

– До данас нисмо “повукли” ни велики ни мали руски, али смо навукли Бог зна колико кредита из европских банака и задужили се на европским берзама – истиче се на крају саопштења.

(БН)

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *