Са Миловог двора вила кличе: Не дајте се мафијаши, радите свој посао, а ми ћемо знати да се одупремо вељесрпским анексијама!

0
ђукановића

Мило Ђукановић (Фото: predsjednik.me)

Није још нестао ни ехо од синоћње мегаглупости Мила Ђукановића да је ДПС 30. августа 2020. године одбранио Црну Гору од анексије, а његов први службеник прве ДПС амбасаде на ЦДМ-у је загрмио – ЦГ се одбранила од два велика налета великосрпског национализма, а први је био антибирократска револуција! Није могао Мило да помиње такозвану прву анексију, било би то мало прејако, јер у тој првој анексији, односно антибирократској револуцији, Он је био један од главних револуционара! Заправо та револуција је избацила на површину Мила и ево ни након три деценије не можемо да га се ослободимо.

Прочитајте још:  Своји са својима: Абазовић са Кулебом у Давосу
Да подсјети на то вријеме, али и да избрише Милове револуционарне антибирократске заслуге, потрудио се његов службени и дворски коментатор и гранатор! По њему, Мило тада није био ни рођен, а онај који је у то вријеме нешто личио на њега, није био ОН, био је то неко други, односно била је то великосрпска подвала и фотомонтажа, неки великосрпски ванземаљски холограм кога су из Београда емитовали по подгоричким улицама и водала га кроз црногорске градове у познатом светом комунистичком вођству састављеном од Момира, Мила и Света!

Шта ти је ДПС и њени дворски коментатори или полтрони или заштитници и провалници, стражари и витезови Миловог (не)реда! Када ДПС изгуби власт или када комунисти поклекну и остану без фотеља, одмах је на сцени анексија или нови фронтални напад вељесрпског национализма! Чим им се заљуља тло под ногама и криминал почне да им сипа из рукава, у помоћ се зове Монтенегро, грб и застава, Вучји До и Граховац, Туђемил и НАТО трупе. Гракћу као црни гавранови да није то што видимо и да криминал не буја на сваком кораку у Црној Гори, да се дилује дању и ноћу и да дилера помаже читав ДПС систем, од мјесне заједнице до предсједника државе и никоме ништа. Односно нама ништа, а њима све – од велепних станова, вила и јахти, до мега банки и мега кредита и римских или абудабијевских шопинга и допинга!

Не, није то, није то, гракћу црни ДПС гавранови, него је на црногорско-српској граници распоређена најелитнија јединица србијанске војске, односно нови и наднови београдски Седми батаљон и само што не упадне у гранична села и почне да коље све живо! Какви швајцарски сатови, јахте и сејшелски рачуни, на граници, са неба и са земље и тајним црвљивим и пацовским каналима ка Подгорици, односно Крушевцу, Цетињу и Белведерима креће се милионска великорпска војска предвођена ђаволима и вампирима и пријети анексијом Старе од Нове вароши, Бијелог Поља од Колашина, Бара од Сутомора и Херцег Новог од Игала! Каква шкаљарци, кавчани и остали бандити, све вам је то ништа у односу на београдску анексију спаковану у мантијама српских попова оцијеђеном српском незајажљивом жеђи за безводном Катунском и Љешанском нахијом и окорјелој у пјени вина Црмничкој нахији која се огледа у Ријечкој комшиници и цуцким врлетима и аветима!

Са Миловог двора вила кличе – Не дајте се криминалци, бандити и мафијаши, наставите ви да радите свој посао, а ми ћемо већ знати како да се одупремо вељесрпским анексијама. Па и онима које смо сами организовали!

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Иван Милошевић/Српска24.ме

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *