ВАЖНО САОПШТЕЊЕ ЕР СРБИЈЕ За викенд кашњење и отказивање појединих летова

0

Air Serbia, promo

Српска национална авио-компанија се захваљује свим путницима на поверењу и разумевању и наставиће да предузима све неопходне мере да би оснажила своју подршку путницима.

Прочитајте још:  Одјекују пуцњи у Бањској
Током јучерашњег и данашњег дана (18. и 19. јуна 2022. године), услед каснијег уласка са радова у саобраћај авиона из наше флоте и других техничких разлога, дошло је до последичног кашњења, као и отказивања, појединих редовних и чартер летова Ер Србије.

Српска национална авио-компанија се извињава свим путницима на које та кашњења и отказивања летова могу да утичу. Највећи број путника са тих летова већ је збринут, преусмеравањем на касније или алтернативне летове, а надлежне службе Ер Србије непрекидно раде да би се пружила неопходна подршка и преосталим путницима. За све то време, Ер Србија се труди да се за путнике обезбеди освежење, као и правовремено информисање. Компанија ангажује и додатне ресурсе да би се унапредила подршка путницима. Безбедност путника и чланова посаде су најважнији приоритет за Ер Србију.

У овом тренутку, ситуација у путничком авио-саобраћају у целој Европи оптерећена је великим изазовима, који се пре свега односе на последице двогодишње кризе услед пандемије корона вируса, те последична ограничења у путовањима и велико смањење тражње. Сви сектори путничког авио-саобраћаја у Европи, од одржавања авиона, преко земаљског опслуживања, аеродрома, до авио-компанија, суочавају се сада са изузетним сезонским растом тражње с једне стране и релативно ограниченим ресурсима са друге, укључујући и мањак људства. Путнички авио-саобраћај је високо-повезана индустрија, тако да кашњење и одлагање у било ком њеном сегменту нужно доводи до даљих фазних кашњења и потенцијалних отказивања летова.

Прочитајте још:  Срби истрајни у захтеву да се Приштина повуче
Ер Србија, као саставни део европског путничког авио-саобраћаја, такође се суочава са сличним изазовима. Српска национална авио-компанија се захваљује свим путницима на поверењу и разумевању и наставиће да предузима све неопходне мере да би оснажила своју подршку путницима.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Ало

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *