Милица Ђурђевић Стаменковски: Хркаловићку перу, а Заветнике би да линчују!

0

Милица Ђурђевић Стаменковски

Од избора 03. априла ниједан страначки лидер није био изложен овакавом медијском линчу. Од тренутка када су Заветници постали парламентарна странка прорежимски медији и аналитичари прогласили су нас за непријатеља број 1.

Уз моје име везују се најбруталније увреде, клевете, неистине, недостојне сваког коментара, а камоли озбиљније анализе. Наручивали су текстове на којима су радили читави тимови, оркестрирано их објављивали у свим својим пропагандним гласилима. Монтирали су моје фотографије да би ме представили као најбољу другарицу Маринике Тепић и Драгана Ђиласа, иако, за разлику од оних који те текстове наручују, са поменуто двоје никад се, мимо телевизијског студија, ни срела нисам. Са Ђиласом чак ни у студију. Неки други јесу.

Потом су, вређајући здраву логику сваког пристојног човека, измислили да сам тражила да Србија уведе санкције Русији. Након тога су у Новом Саду окупили специјалан тим својих аналитичара и пискарала, са само једним задатком: да сроче текст којим ће ме сатанизовати бесмисленим наводима о томе како сам ја “продала завет”. И то исти они који су ме до јуче питали: “А шта је то Косовски завет, јел се то маже на хлеб или сипа у трактор?!”

Исти они који су се ругали кнезу Лазару, Косовску битку називали митоманијом, позивали на некакво разграничење, потписали Бриселски споразум, угасили српске институције на КиМ, додели Приштини позивни број… Раскућили и раздомаћили Србију својим намештеним тендерима, јавним набавкама, коруптивним радњама… Криминалце су уздгили међу медијске звезде, ослободили Дијану Хркаловић за коју су сами писали да “веће зло није ходало Србијом”. Млађана Динкића коме је Александар Вучић својевремено наменио затворско одело поставили су за саветника при Влади Србије, а немачког агента, Марка Чадежа, унапредили су у председника Привредне коморе. Преостала места у државном систему, на којима се не налазе кадрови по вољи страног фактора, заузели су страначки ухлеби, послушници, људи са мањком знања, а вишком партијских књижица.
Земљу су претворили у приватни посед. Државу у власништво појединаца. Институције у страначке органе. Устав су кршили, законима багателисали. У страху од другачијег мишљења у недоглед понаваљају изборе у Великом Трновцу, да би одгодили оно од чега не могу да побегну – суочавање са вољом народа. За то време затворили су јавни простор за сваког ко се дрзне да им аргументовано противречи.

Прочитајте још:  Како је шифра за Фејсбук завадила опозицију и зашто се Ћута "излоговао" из Зеленовићеве странке?

Два месеца и петнаест дана од завршетка избора, нисам гостовала ни на једној телевизији са националном фреквенцијом, док су се они распиштољили по разним јутарњим програмима и уз прву кафу сладили се увредама на рачун моје части и личне и политичке, оне која их толико жуља.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

И што су се више упињали, наша снага је била већа. Сваки камен који су на мене бацили нова је цигла у нашој тврђави.
Што нам је виши рејтинг, нижи су ударци. На крају су ме прогласили за претњу по безбедност у саобраћају, исти они који још увек немају одговор где је нестао снимак са наплатне рампе у Дољевцу.

Док већају кога ће да окриве за млевење људи у Ритопеку, не би ме изненадило да и Вељи Невољи оперу биографију, као што то чине са Дијаном Хркаловић.

На крају могу само да кажем: част ми је што сам мета таквих нишанџија. И нека знају – ми смо били, остали и бићемо – своји на своме.

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *