Вучић о нападима Галијашевића: Не желим да враћам језик сукоба између СРБ и РС

1
вучић

Александар Вучић

“Председник Александар Вучић поручио је данас да не жели да враћа језик сукоба између Србије и Републике Српске, а поводом тврдњи Џевада Галијашевића да је “издао Републику Српску”.

Вучић је то рекао одговарајући на питање новинара о писању медија у БиХ који га нападају и тврдњама Џевада Галијашевића да је издао Републику Српску, као и могу ли се те изјаве повезати са недавним боравком српског члана Председништва БИХ Милорада Додика у Русији.

Вучић каже да то ни на који начин не би доводио у везу са Москвом.

“Не видим какве везе то има са Моском. За мене је веома важно да ни на који начин не желим да враћам језик сукоба између Србије и Српске”, рекао је Вучић.

Додао је и да не жели да одговара било коме.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Србија је, истакао је, највише у својој историји учинила за Републику Српску и уверен је да ће то потврдити и сви из опозиције и власти.

Осим општина Станари и Србац не постоји, каже, ниједна где Србија нема неки пројекат.

“Увек ћемо бити уз њих поштујући инегритет БиХ и Републике Српске у оквиру БиХ, а шта појединци мисле не могу на све да одговарам”, навео је Вучић.

Прочитајте још:  Милорад Додик претендује да буде вођа свих Срба?
Подсетимо да је експерт власти Републике Српске Џевад Галијашевић у недавном наступу тешко оклеветао предсјендика Србије Александра Вучића да је “издао српски народ и Републику Српску”.

Галијашевић је један од оних који су блиски режиму у Републици Српској, који у суперлативу говори о Додику и његовим потезима. Према неким тврдњама, Галијашевић за то прима и плату из буџета Српске.

Галијашевићеве критике на рачун председника Србије добро обавештени извори тврде да се то није могло десити без налога Милорада Додика.

БН ТВ/Танјуг

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Вучић о нападима Галијашевића: Не желим да враћам језик сукоба између СРБ и РС

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *