Ко је овдје луд и Антисрбин, а сваки час иде у Србију? МУКА!

0

Црна Гора (Принтскрин Јутјуб)

Посланик Демократа, а нешто раније и један Бошњачке странке, жале се на третман на србијанској граници. Љути што их претресају, траже им личне карте, преврћу по колима, питају гдје су ишли у Србију и код кога и љуте се што их тако третирају. Па, побогу, то су црногорски посланици, представници народа, јавне личности без мане и страха, борци за независну ЦГ и људска права, лелекачи над украјинском судбином, и дали су себи за право да буду недодирљиви и да за своје политичке ставове не одговарају. Могу да кажу да је српско Косово албанско и да га признају гдје год могу и раде све што могу да Србија изгуби дио своје вјековне територије, заправо своју духовну колијевку и одрекне се свега што је од неба купила (рече Бећковић) и да још треба да се сама самоукопа и да јој у томе помогну ови дични црногорски посланици, подрже је у томе и купе јој лопату и подрже оне који би Србији и Београд узели и рекли да је и то њихово! Могу ти дични посланици да потпишу да су Срби геноцидан народ, да кољу гдје стигну, да су све народе на Балкану завили у црно и да им је то и још мало, па ће ускоро да наставе, уколико их не спријече ови црногорски посланици евроатлантских погледа на свијет по којима нико није крив, јер су Србија и Срби криви за све, криви су за све свјетске криве Дрине, јер када Срби искриве неку свјетску Дрину, нема тога бога који ће то исправити!

Прочитајте још:  Шта се иза брда ваља: Да ли Приштина намерава да Српску листу означи као терористичку организацију
Кажу ти вајни посланици да би на Балкану све било боље да нема тих геноцидних Срба и геноцидне, агресорске, окупаторске и какве све не, Србије и када би она неким чудом нестала или се преселила на неку другу планету, онда би све било ОК, на Балкану би потекло млијеко и родио би неки ванземаљски мед и сви би били браћа и дисали као једно!

И онда се чуди један Демократа и један Бошњак што их претресају и стресају на србијанској граници. А шта они раде са напријед изнесеним ставовима у Србији, зашто тамо иду, када су тамо све кољачи до кољача и када србијанским улицама тече крв недокланих националних и осталих мањина, зашто иду у ту мрску Србију која их о јаду забави и не да им да буду Црногорци, Бошњаци или ко зна шта још и која их вјечно или барем од када они памте, злоставља и угрожава њихову националну идеју и државну независност! Зашто не иду у Албанију, БИХ или Хрватску, тамо нема мрских Срба ( истјерали су их или над њима починили стварни геноцид), зашто тамо не оду да купе сир, кобасицу или пасуљ? Па и тамо има свега тога, а и некако су им те земље идеолошки ближе? Него хоће силу на срамоту у ту мрску Србију, средњевјековну и затуцану, четничку и вељесрпску, антиевропску и проруску? А послије се буне када их та, по њима, затуцана и четничка Србија, претреса и стреса на граници, преврће им џепове и третира их као криминалце! А како они третирају и шта причају о Србији, да ли се икада упитају?

Прочитајте још:  СРБИЈА ПОНОВО УВОДИ КАРАНТИН! За Београд полицијски час већ од викенда?!
И ево стигла Демократи и Бошњаку подршка од браће из ДПС-а, а и Данијела из СНП-а није могла синоћ да спава и каже да се претресањем посланика не граде добри односи Црне Горе и Србије! А она не челу једне од установа које су признале независно Косово и отеле, барем вербално, један дио и то онај најсветији, Србије, и прогласили Србе за геноцидне!

Уистину, треба ли Србија уопште да пушта преко своје границе све оне који су у парламенту изгласали све што су могли да загорчају живот Србији и требају ли њене службе свима њима да пошаљу препоручена писма у којим их обавјештава да не крећу пут Чачка, Јагодине или Београда и да забораве на Златибор, Копаоник или Тару! У супротном биће претресани и то је највише што у овом тренутку може и хоће Србија да уради!

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Уистину, ко је овдје луд и антисрбин до даске, а сваки час иде у Србију? Шта ће тамо, свега што тамо има, у изобиљу се може наћи у Хрватској, БИХ или Албанији, а уз то тамо нема Срба! Уистину, ко је овдје луд и антисрбин, а не може без Србије?

Иван Милошевић/Српска24.ме

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *