Москва: Забрана транзита робе у Калињинградску област уведена по диктату Вашингтона

0
захарова

Марија Захарова (Фото: HO / RUSSIAN FOREIGN MINISTRY / AFP)

Забрана транзита одређене врсте робе у Калињинградску област очигледно је уведена по диктату Сједињених Америчких Држава, саопштило је Министарство спољних послова Русије.

„Тешко је назвати случајношћу то што је такозвани колективни Запад, очигледно по диктату администрације Беле куће, увео забрану железничког транзита робе широког спектра преко Калињинградске области и то што је готово истовремено спречен специјални лет којима су требало да буду превезене наше дипломате из САД у отаџбину, којима су америчке власти ултимативно наложиле да напусте Вашингтон“, наводи се у саопштењу.

Прочитајте још:  Руске трупе држе готово цео Луганск и Доњецк,у Украјину стиже највећа испорука оружја у последњих 30 година
Како је поручила портпаролка МИП Русије Марија Захарова – Русија ће предузети одговарајуће мере као одговор на покушаје САД да разговарају са Москвом са позиције силе.

Спутњик

Бонус видео

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *