Путинов човек поручио: Све ће бити Русија, осим Косова. Косово је Србија! (ВИДЕО)

0

Денис Пушилин (Фото: РИА)

Лидер Доњецке Народне Републике, Денис Владимирович Пушилин одговорио је на питање новинара да упути поруку грађанима Србије.

Прочитајте још:  Радикалка у СНС: Наташа Јовановић отишла код Вучића
Пушилин је у кратком обраћању говорио о неправди која је учињена према српском народу, условима за чланство наше земље у ЕУ, али и о Косову и Метохији.

„Срби су наша браћа. Ми видимо какав је неправедни однос према српском народу, и видимо какав је сад притисак на српски народ, укључујући пре свега последњу изјаву Шолца, који је рекао да уколико Србија жели да постане члан Европске уније, мора да призна Косово. Ми разумемо колико је болна тренутна ситуација са Косовом за српски народ, али све је у ствари једноставно. Све ће бити Русија, осим Косова. Косово је Србија „, изјавио је председник ДНР-а.

Прочитајте још:  Писмо италијанског новинара Ђорђија Бјанкија председнику Италије
Пушилин је 6. децембра 2021. постао члан руске владајуће партије Јединствена Русија. Председник ове странке, Дмитриј Медведев лично му је уручио партијску књижицу током годишњег конгреса странке у Москви.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Новости

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *