Цвркут дана – tweet of the day: Горана Божовић 1244 🇷🇸 @BozovicGoga

1

Чекај ови сад што кмече за абортусе моје тело, мој избор, то није важило када нисмо хтели да се вакцинишемо и да гурамо неиспитане отрове у своја тела? Маму вам бре јебем лицемерну.

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Цвркут дана – tweet of the day: Горана Божовић 1244 🇷🇸 @BozovicGoga

  1. Vrh gluposti, sad se ovi za abortus pozivaju moje telo moj izbor a cutali za otroveee…pa ti se zeno porodi pa posle se ubijaj nije mi jasno ubijas drugu osobu, svoje rodjeno dete i to je moj izbor a nije moj izbor maska, vakcina to je izbor koga? kazu lekara, pa ima lekara i za i protiv, kazu vlade pa ima i za i protiv. ima zakona da s ako treba da zivi, da u svetu gde se vise baca hrana nego sto se pojede a pojedini ili vecina umire od gladi..problem su licemerne i ljigave osobe postavljenih u politicare, lekare ostali normalni, casni, posteni vredni trpe hirove zato sto im tako rekli na neki kurs ili seminar..dno idiotizma..sedmi talas korone, i dalje nista, niti izvestaj autopsije, patologije, maske i dalje pisu da ne stite i sve u krug..debilizam

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *