На шта се Кина спрема? Кинези патентирали машину за скупљање лешева са улице (Видео)

1

Кинези познати по својој домишљатости овај пут су јавности представили машину која је направљена да скупља лешеве по улици.

Док неки наводе да је можда реч о машини која би скупљала лешеве животиња по улици, многи се не слажу јер је на снимку који ћете видети демонстрација извршена са човеком, зашто је очигледно и намењена.

Уосталом погледајте и сами! И размислите, зашта се Кинези спремају?

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “На шта се Кина спрема? Кинези патентирали машину за скупљање лешева са улице (Видео)

  1. To u Srbiji treba odavno..agencije rade te za bezbednost saobracaja, te za lekove a narod pod minimalcem, prezivljava, umire u bedi i nekih 300 do 400 hiljada zive normalno…treba svet da se restartuje a bas da vidim kako ce preziveti i oni koji ostanu bez obzira na vestacku inteligenciju sve to mora neko da popravi odrzava a manje zivog sveta manje i uspeva sve…ubijace narod svime i svacim ali jos ima degenerika koji se busaju tipa oni domoljubi, cetnici, ustase, neki oslobodioci a umirace od svojih, jer oni ne posmatraju svet tako.
    Prvi na udar su poljoprivrednici, jer kad uhvate njih uhvatili su i lekare i inzinjere..jedino ivi iz lekari za nauku i etiku razmisljaju svojom glavom, ubedljivo ih napadaju da su protiv lecenja, nece ili ne zele da niko nije protiv nikoga i necega samo da covek kao pojedinac ima prirodno pravo da li ce nesto uzeti ili ne u svoj organizam…a to o uzmes ti i onda zastitis druge isto je kao da gazda pije vodu i jede a radniku mrvice da bi gazda bio ziv i radnik moze da radi ne pije vodu kod naroda..svi da beze u brda tako pise i da osnuju svoju zajednicu.. politicari su medju prvima u haosu jer oni treba da se dobro izdresiraju kao pojedini lekari..sta je seminar isto kao kad psa vodis na dresuru, imamo maske jos lanac dobrovoljno da prihvatimo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *