Ексклузивно: Изводи из последњег видео обраћања др Владимира Зеленка

0

(Фото Танјуг)

Др Зеленко је рекао: „COVID-19 је одувек користио страх и масовну психозу да би 7 милијарди људи намерно убризгало нанотехнологију која би им омогућила да учествују у новом систему заснованом на криптовалути… Једини начин да заиста учествујете у трансакцијама, купујете хлеб, јесте ако имате сензор који преноси информације о вашој локацији. То је жиг звери, ако стварно желите да знате. Овим можете купити хлеб за своју породицу.”

Др Владимир Зеленко

+ + +

Добри доктор Зеленко није прешао на онај свет, а да није дао снажну коначну поруку свету. Непознато је када је тачно снимљено последње видео обраћање др Зеленка, али очигледно је то било у последњих дан-два његовог живота. Борио се за нас до самог краја, чак и када се борио за живот. Мало људи је у стању да потроши такву енергију на друге, чак и када су сами у последњим мукама тако смртоносне болести као што је рак.

Ево извода из тог обраћања:

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Морамо одбацити обожавање лажних богова, богова технологије, богова науке, богова корумпираних влада, новца, моћи, славе, и морамо помирити своја срца са нашим Створитељем, који нас ствара изнова, сваког тренутка у времену.

Сада је свет подељен. На оне који ће се поклонити махинацијама људским, и оне који ће се поклонити Творцу.

Дакле, нека селекција почне.

Свету је потребно очишћење. А када се процес заврши, свет ће бити испуњен богопознањем, као што воде прекривају мора.

А социопате неће добро проћи. Они мисле да су богови, мисле да владају светом. Хајде да видимо.

Дакле, у борбу! Не бојим се да паднем на бојном пољу. То је та висина на којој нам је суђено да умремо, за коју вреди умрети.

Прочитајте још:  Опет шире параноју: Нови сој вируса корона "ерис" не изазива теже симптоме болести али се шири великом брзином

Јер, у супротном, наше потомство неће имати где да дише слободно.”

Почивај у миру, храбри докторе Зеленко.

https://leohohmann.com/2022/07/01/

Др Владимир Зеленко је упозорио да, ако умре, то неће бити због здравља или сопствене руке, истичући да му је живот у опасности због информација које је ширио (овде:). „Влада је сада у очају“, рекао је Зеленко.

Нема сумње да су га убили.

Чињеница је да је развијена технологија која директно изазива рак. Овако је убијен председник Венецуеле Уго Чавез. Тако је убијен познати писац Колин Флахерти. И тако је убијен др Владимир Зеленко.

Др Зеленко је рекао: „COVID-19 је одувек користио страх и масовну психозу да би 7 милијарди људи намерно убризгало нанотехнологију која би им омогућила да учествују у новом систему заснованом на криптовалути, систему који ће свет користити за финансије. Валута и сви традиционални облици трансакција ће нестати. Једини начин да заиста учествујете у трансакцијама, купујете хлеб, јесте ако имате сензор који преноси информације о вашој локацији. То је жиг звери, ако стварно желите да знате. Овим можете купити хлеб за своју породицу.” **

** https://www.jewishpress.com/news/
Приредила: Борба за веру

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *