Не допустити улазак Србима у ЦГ ако не покажу макар 1.000 евра на граници!

0

(фото:ИН4С)

Да фашисти у Црној нам Гори ничу као печурке после кише показао нам је случај извјесног Мила Вујовића, дежурног твитераша и бранитеља монтенегринских умишљених тековина, али и те како реалних патолошких идеолошких нагона према свему што је српско.

Тако је овај „твит-сердар“ иступио у јавност са изузетно „интересантним“ предлогом.

Прочитајте још:  „Логично“: Шта се стварно догађа, и шта нас чека на зиму
Ова, елементарно неписмена индивидуа, предожила је да се туристима из Србије и Републике Српске приликом уласка у „чојску и сојску Мрчогору“ покаже, ни мање ни више, него минимум 1.000 евра, како би, ето, били достојни турбо луксузне понуде коју нуди црногорско приморје.

„Овим Парадајз туристима из србије и тзв.шумске,који Љетују у Црној Гори за 50. еура Двије Неђеље дођу са Аутом пуим Парадајза Паприке Кртоле, Треба Забранити Улаз док не покажу мин.1000.еура за Двије Неђеље и резервацију за Боравак,овом Руглу уз србије Морасе стати на крај“,

Фото: Твитер

Прочитајте још:  Бака у 108. години живота изашла на изборе
Феномен неокомитског лудила, доминантно исказан преко друштвених мрежа, посредством лажних профила, а мање на улицама и јавним скуповима, јер, таква им је и идеологија – срамотна; представља посебан облик социопатолошког понашања и невиђене манифестације свих појавних облика фашизма који је, просто, неподношљив.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Нажалост, надлежни државни органи, готово никада, не предузумају законске активности према оваквом полусвијету, дочим манифестују веома висок степен ажурности када је у питању реакција одређеног броја грађана Црне Горе према оваквим и сличним појавним облицима фашизма.

ИН4С

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *