ИДОЛ УСТАША Томпсон очајан, син (17) му доживео застој срца, боре му се за живот

0

Марко Перковић Томпсон

Хрватски певач познат по величању злочина у Јасеновцу, Старој Градишки и другим стратиштима Срба, отказао је све наступе до даљњег.

Прочитајте још:  Црна Гора:Излазност до 15 сати – ЦДТ: Гласало 35, 1 одсто бирача
Након што је певач Марко Перковић Томпсон на својој службеној страници на Фејсбуку фанове обавестио да због здравствене ситуације у породици неће наступити у Доњим Андријевцима, на интернету је почела да кружи вест да је његов 17-годишњи син завршио у болници због застоја срца. Певач засад није потврдио ту информацију, а хрватски медији још нису добили званичне информације од певача.

„О Боже, у помоћ му притеци и оздрави га… А целој породици Перковић дај снагу да издржи ове тешке дане’, пише једна пратитељка.

„Нека драги Исус помогне и оздрави ваше дете. Помолићу се за њега“, додаје друга.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Иначе, Томпсон и супруга Сандра имају петоро деце, три ћерке и два сина. Након што је сазнао да му је супруга трудна с близнакињама, певач је 2010. године медијима признао да му се остварио животни сан јер је одувек хтео да има баш петоро деце. Сандра и Марко у браку су 19 година, а упознали су се на његовом концерту у Канади, где су се и венчали.

Србин инфо

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *