Арлову поново забрањен улазак на Космет

0

(фото:РТРС)

Косовска полицијска служба поново је забранила улазак на територију Косова и Метохије председнику бањалучког Одбора за помоћ Србима на Косову и Метохији Милораду Арлову.

Прочитајте још:  Вучић: Ситуација у вези са КиМ се компликује
Арлов је требао сутра да присуствује прослави Петровдана – градске славе Звечана, али му је данас на административном прелазу Јариње на путу Рашка-Лепосавић КПС поново забранио улазак на Косово и Метохију.

“Претходна забрана је трајала од 26. јуна 2020. године до Видовдана ове године, када сам несметано ушао на територију Косова и Метохије, да би ми данас на прелазу Јариње КПС уручио одлуку о поновној забрани уласка на територију Космета” – рекао је Срни Арлов.

Прочитајте још:  Од каубоја до НАТО-а – како су амерички закони о оружју искоришћени у легализацији рата за Косово и Метохији
Арлов је КПС обавестио да је у оквиру планиране посете требао данас да посети манастир Бањска, а сутра општину Звечан и Дневни центар “Подржи ме-9.јануар” у сјеверној Косовској Митровици. Била је у плану и посјета Пећкој патријаршији.

Он је рекао да ће од Унмика, Еулекса, Кфора и амбасада у Приштини затражити да утичу на власти у Приштини како би му се омогућило да посетама Косову и Метохији настави да помаже српски народ у јужној српској покрајини.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

РТРС

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *