Лукашенко: савремени нацисти земаља НАТО-а нису отишли, нису умрли

0
нато

(фото:Белта)

Савремени фашисти земаља НАТО-а нису нестали и нису умрли. Ово је изјавио председник Белорусије Александар Лукашенко на церемонији одавања почасти дипломцима војних универзитета и високим официрима, сазнаје БелТА.

„Савремени фашисти земаља НАТО-а нису отишли, нису умрли. И планирају да ударе преко Украјине и Белорусије. Стога сам, можда чак и интуитивно, схватио још у фебруару и наредио министру одбране да Начелник Генералштаба да развије операцију и потпуно затвори западну границу.Иако је, чини се, претња била на јужној граници.Такође нисмо спавали ту, већ смо затворили западну границу.И, као што видите, после неколико месеци ова стратегија је потврђена.Ми извлачимо одговарајуће закључке из овог сукоба у Украјини.Јер рат данас тамо,не дај Боже,ово је наш рат у Белорусији.Тако ћемо морати да бранимо своју Отаџбину,ако лудаци преузети тамо“, нагласио је председник.

Васељенска

Бонус видео

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *