ВАКЦИНА Руски фудбалер изненада преминуо у 29. години од тромба

0
ковид

(фото:ИН4С)

Бивши фудбалер Спартака из Москве Александар Козлов преминуо је изненада у 29. години.

Како наводе бројни руски медији, он је одмах након релакс масаже изненада преминуо од последица крвног угрушка, који се откинуо и изазвао срчани удар.

Прочитајте још:  Телохранитељ руског председника извршио самоубиство у Кремљу!
Козлов је некада играо као нападач за Спартак, али се последњих година посветио аматерском фудбалу, а његов последњи клуб био је Зорки из Красногорска. Он је отишао на масажу, током које му је позлило. Срушио се, а упркос брзој реакцији лекара Козлов је издахнуо.

Александар Козлов пре десет година био је један од највећих талената руског фудбала. Од њега су почели да се опраштају познати руски фудбалери, а портпарол бившег клуба Спартака Димитри Зеленов, за који је играо од 2010. д0 2015, је изјавио:

“Тражили смо да сутрашњи меч почнемо минутом ћутања. Играчи и клуб су спремни да финансијски помогну Сашиној породици.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Амерички забран и слободан свет
Спартак сутра гостује у Чеченији, игра против екипе Ахмата из Грозног од 19.00 часова.

Поред Спартака, Александар Козлов играо је за Тосно, Факел, казахстански Окжетпес, Тјумењ, Химки, јеревански Арарат и Алустон-ЈуБК са Крима, из којег је отишао у новембру прошле године.

Био је низак са 172 центиметра, али веома брз и динамичан фудбалер, технички јак, који је доста подсећао на бившег репрезентативца Русије Александра Аршавина. Главне особине биле су му игра „један на један“, те снажан и прецизан шут са обе ноге. У Спартак је стигао као осмогодишњак. Са 15 година потписао је први професионални уговор са Спартаком, са 16 тренирао са првим тимом, а са 17 дебитовао за московске црвено-беле. Тада су га гледали скаути Милана и Интера, јер је пружао квалитетне партије у дресу младе репрезентације Русије. Имао је фантастичан почетак каријере, а онда су му фудбалски менаџери дошли главе.

Како пише портал Спортекспрес, његови агенти су тајно почели да преговарају са ЦСКА и спремају трансфер у редове највећег ривала Спартака. Причали су му о огромном новцу, водили га у ноћне клубове, где су га опседале девојке, а толики притисак дечак од 17 година није могао да поднесе. Отишао је на позајмицу у Химки, па се вратио у Спартак и онда у зиму 2014. године на припремама у Турској доживео је тешку повреду колена. Козлову су страдали предњи, задњи и бочни укрштени лигаменти, као и менискус. Поцепао је у колену све што је могао. Уследиле су бројне операције и терапије, а после вишегодишњег боравка и истека уговора са Спартаком 2016. године, никада више није успео да се врати на старе стазе славе.

Иза њега је остало двоје деце.

Курир

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *