СВЕТОСАВСКА наставила прикупљање потписа за укидање санкција Русији, на реду је Никшић!

0

(фото:Светосавска)

Светосавска српска листа (СВЕТОСАВСКА) наставила је акцију прикупљања потписа за укидање санкција Руској Федерацији од стране државних органа Црне Горе. Након прикупљених више од 6.000 потписа у Подгорици, Бијелом Пољу и Андријевици, функционери и активисти СВЕТОСАВСКЕ кампању су наставили у Старој Херцеговини, у Никшићу, на локацији Царског моста, чију је градњу помогао руски цар Александар Tрећи.

СВЕТОСАВСКА очекује да ће Никшић дати значајан допринос нашој намјери да се са лица Црне Горе спере срамота за коју су одговорне претходне Ђукановићеве, али и 42. и 43. Влада Црне Горе. Нажалост, чак и оне владе које су требале да раскрсте са наслеђем Демократске партије социјалиста и да испуне народна очекивања да ће све бити другачије него у доба Ђукановићевог неконтролисаног и антисрпског режима.

Наравно да санкције Русији, од стране НАТО државе Црне Горе, када је у питању штета по Москву, одражавају се по принципу ”ни из џепа, ни у џеп”. Ипак, проблем је дубоке моралне природе.

Толико дубок да ми, из СВЕТОСАВСКЕ, нећемо да ћутимо и трпимо, ако већ преостали актери на политичкој сцени то морају да раде, било због европских и планетарних, или регионалних тутора. Ми, светосавци, пружићемо политички отпор, у складу са Уставом и законима Црне Горе, који су брутално погажени у тренуцима када су уведене, обнављане и појачаване санкције Русији.

BONUS VIDEO:

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *