АВ насељава 400.000 Египћана по Србији у наредне 2 године

2

У уторак је дошао председник Египта у тродневну посету Србији са својом делегацијом.

Многи се питају зашто остаје 3 дана? Сто се у дипломатском језику тумачи да има доста тема и састанака, послова усагласити, уговорити и кренути да се успешно имплементирају. Многи су тајни и на штету државних и националних интереса Србије.

Кренимо редом. Египат доживљава демографску еџплозију (док су трендови у Србији обрнути, демогфска имплозија и егзодус ка ЕУ). У задњих 50 година дуплирао је становништво.

2020 године Египат има више од 100 милиона становника. Углавном млађе репродуктивне (фертилне популације). Где је годишњи природни прираштај преко 2 милиона становника. Како су ресурси Египта да смести, прехрани, леци, изгради куце и станове за галопирајуће растућу популацију све мањи, тако притисак и нервоза на владајућу елиту (белу) расте. Док у Србији има земље на претек, али нема људи који це је настанити, обрађивати, живети. Да би се предупредила нека обојена револуција по моделу Арапског пролећа, лидери Египта су се растрчали по Србији, у зељи да нађу НОВИ ДОМ за део “вишка” својих.

Тако су се ИНТЕРЕСИ ЕЛИТА Египта и Србије спојили. Док нас Господар (омиљен његов надимак за узи прстен његових сарадника и улизица) са ТВ екрана грди, ниподстава, да смо као нација нерадници, неспособњаковићи, да нисмо креативни, инвентивни, да смо незахвални за његову милост, темпо рада од бар 20х дневно и да НЕ разумемо његове “визије развоја”. Узгред дотични паразитира на демагогији и бајкама већ 30 год, искљуциво као буџетски абонент, без 1 дана радног стаза у реалном сектору.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

У преводу, Господар нам нуди брутално робовласниство, уз јос низе наднице и горе и тезе израбљивање.

Посто Србију није могао да преуми, на протестантизам по Клаусу Свабу и одрицање, “крв, зној и сузе”, уз лазну континуирану и перманентну причу о “бољем сутра” које НИКАКО да стигне за 4/5 његових сиромасних поданика вец 10 година (сто је лаз и мантра свих верских организација, “даце Бог боље на омом свету), потребни су му НОВИ СТАНОВНИЦИ (робови, који це без поговора слусати и радити за саку ризе и кору хлеба у нехуманим условима). Да сервисирају нарасле ино и домаце дугове и војску партијских паразита
Требају му и нови гласаци за СНС масинерију, који це по хитном поступку добити гласацко право.
Њега у том науму подрзава незасити и похлепни тајкунски бизнис лоби у пар познатих удрузења, који медијски промовису да у Србији фали радника, да нема ко да обавља послове од пољопривреде, до хирургије.
Да це све стати, систем се урусити, неце бити пензија и буџета.
Та лица су нам добро позната из тајкунских приватизационих пљачки уназад 30 година.

Спона њих и врха власти је и ПКС са Марком Цадезом. Од кљуцних политицара су Ана Брнабиц, Синиса Мали, Недимовиц. Господо драга тај проблем се тако НЕ ресава. Вец се продубљује и услозњава. То су људи који нам свакодневно мантрају о расту БДПа, недостатку и незаинтересованости домицилних радника да раде за 300-400 еура месецно.

Проблем се само повећава, попут већег вртлога услед малих плата се ИСЕЉАВА домаће становништво и ЗАМЕЊУЈЕ се са новим Египцанима. Уместо политике малих и јданих плата требате пустити да мали, средњи и веци бизниси ПРОПАДНУ који су засновани на ИЗРАБЉИВАЊУ радника. Уз драстицно смањење дрзавног апарата на свим нивоима, вецу и ригорознију казнену политику за финансијски криминал, наместање тендера, злоупотребе сваке врсте уз обавезну брзу конфискацију имовине….ако су вам неопходни нови радници морате их адекватно платити или пропасти са бизнисима…и стимулација рађања властите деце, а не увозом као дрзаве старе ЕУ, уз афирмисање “нових ЕУ вредности”. Јер је то спирала и неповратан пут ка пропасти, без могуцности поправке.

Ако Вам требају домаћи “робови” и “бераци памука” Ви подигните сатнице/наднице. Доведите инвеститоре и на југ Србије као сто их доводите у Бгд, Нс, Панцево, Суботицу, Инђију.

На југу Србије су управо најјаднији, најпрљавији, најмање плаћени послови. Као да су људи на 200 км од Бгд подљуди, нижа врста, резервисани за послове који су неприхватљиви за англомерацију Бгд-Нс где сад на тој малој територији живи мање од 40% становништва, које индукује 70%бдп (најчешће спекулативно због седишта разних буџетских абонената по вертикали, седишта су свих банака, осигурања, страних компанија).

Како људи у Србији све више виде “Две Србије”, ону напредну/богатију, лоповскију на северу и јад и кукавељ на југу и истоку. Тако да део досељава горе, део масовно сели у ЕУ, а неки већ размишљају о ОТЦЕПЉЕЊИМА, будућим референдумима, новим идентитетима и свом политичком путу ван и БЕЗ политичке крвопије из “елитних” кругова престонице.

Вратимо се будућој убрзаној колонизацији нових суграђана из Египта. Мастер план је да су им укинуте визе, њихови тајкуни ће куповати земљу у руралним крајевима, правити нова насеља и насеобине.

То би могло бити прихватљиво за дозиран, мањи број искључиво православних Копта, који чине 10% популације Египта.

Прочитајте још:  Зна ли ико како се зове Радивоје Радић
Овај “пакет аранжман” подразумева неконтролисан извоз зитарица и свих пољопривредних производа.

Тако да нас оцекују енормна повецања цена, деградација и овако јадног и ниског стандарда, уз енормна поскупљења.

Циљ је изазвати ГЛАД. Као из филма “Игре глади”.

Прочитајте још:  Килограм ароније за 100 динара – само је потребно да је сами уберете
Овај пакет са Египтом иницирала је Француска, због својих геополитичких амбиција хегемоније над Медитераном. Уз “закључавање” Турске. То је план још од Отоманског царства до данас.

У овај савез су Укључене све земље у окружењу близем и даљем које имају уговоре за борбене авионе “Рафал”. Француска прави коалицију дрзава као против тезу аспирацијама Турске да се после 2023 (истеком 100 год од Уговора из Лозане о територији Турске Републике.

Прочитајте још:  Србство пред издисајем или размишљање о опстанку Срба 1. део
Земље у коалицији су ЕГИПАТ, РХ, Србија, Грчка, Бугарска (која је добила на захтев Француске концесије у Македонији, гледе промене устава и будуће деобе). Прави се Балкански савез/алијанса за војно обуздавање аспирација Турске за повратком острва и дела копна од Грчке и Бугарске, која је привремено уступила.

Данас се налазимо у 1911 години и пред сломом старог поретка. Тада је Италија од Отомана узела Либију (данас РФ узима Украјину, Балтик, можда и север Казахстана где пролази Трансибиркса железница, кичма транспорта РФ где је остало мање од 3,5 мил Руса.. Србија је и тада и данас пред закључењем Балканског савеза ради РАТА за ТУЂЕ ИНТЕРЕСЕ. Србији ће остати ратни кредити, разрушена земља, ради снова о “Велико Србији”, српском свету о коме мантрају злокобно и пале нацију крезави повјесничари и идеолози КРВИ, ТЛА и ЗЛА.

Жеља Господара је да добије 1 или 2 ескадриле нових Рафала, преко наруџбине из квоте Египта пре РХ како би се показо као моћнији, способнији, супериорнији лидер од Андреја Пленковића. Зато цео онај циркус и игроказ око посете Јасеновцу.
Његови комплекси спрам РХ и њеног руководства су хронични и евидентни, када нас упоређује по укупном БДПу са државом која има 3 милиона становника мање од Србије, уместо са Бугарском која има 300 хиљада становника мање и компаративну привреду.

Прочитајте још:  САБОТИРАНО СЛАЊЕ ПИСМА У СБ УН: Зашто смета истина о Шмиту?
Није случајно пао авион са оружјем изнад Грчке. Када се стварају 2 блока која це међусобно ратовати прикључити се губитницима, исто је као и отићи у четнике октобра 1944. То је било последње упозорење Господару, и његовој елити око престројавања.

Ово је комплексна и вишеслојна геополитичка игра, уз много непознатих, финеса и филигранских потеза, недокучивих нашем Господару. Која се игра од бар 1204 и пада Константинопоља под Латине, када је део елита са златом побегао у Венецију (Млетачку Републику, после у Холандију, ВБ), а део у Кијевску Рус, Москву…која ће бити ИИИ Рим после слома овог трулог нази неолибералног поретка. Проучите ког Руског цара Романов је родила жена из породице Наришкин (који вам је срушио транспорт оружја сеф службеСВР). Немањићи су излесинарили тај историјски тренутак пада Источног Рима и проширили се из области величине “Санџака”.

Као ЗАДЊУ ОПОМЕНУ , а Ви добро знате да се НЕ ради само о вама. Зртвујете безбедност и будућност Србије ради вађих сулудих и БОЛЕСНИХ амбиција Господару.

Драган Крстић/Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “АВ насељава 400.000 Египћана по Србији у наредне 2 године

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *