Борис Џонсон: Аста ла виста, бејби

0

Борис Џонсон (Фото: АП Пхото/Алберто Пеззали)

Одлазећи британски премијер Борис Џонсон добио је данас аплаузе од чланова Конзервативне партије након што је завршио обраћање парламенту речима „аста ла виста, бејби”, алудирајући на речи из филма „Терминатор”.

„Помогли смо, помогао сам и ја, да прогурамо ову земљу кроз пандемију и да помогнемо да се спаси друга земља од варварства. Искрено, то је углавном оно што се дешава. Мисија је у доброј мери испуњена. Желим да се свима захвалим овде, аста ла виста, бејби”, рекао је Џонсон током последњег одговарања на посланичка питања у позицији премијера, јавио је Ројтерс преноси Танјуг.

Џонсон је решио и да да савет будућем премијеру.

Прочитајте још:  Да ли ће британски борбени ласери помоћи милитантима Оружаних снага Украјине?
Како „Би-Би-Си” преноси, он је поручио кандидатима за новог лидера, Ришију Сунаку, Пени Мордонт или Лиз Трас да се држе Американаца, буду ту за Украјинце и боре се за слободу и демократију „свуда”.

Такође, рекао им је и да смање порезе где год могу и начине Британију најбољим местом за живот и инвестиције, фокусирају се на оно што је испред, али и да „гледају у ретровизор” и да запамте да се мишљења са Твитера „не рачунају”.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Политика

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *