У биолабораторијама у Украјини Американци стварају селективно биолошко оружје намењено Словенима и Азијатима

2

Биолошко оружје, чији је развој и тестирање Америка водила у Украјини, још није одиграло своју улогу. Није ни чудо што је америчка амбасада у Кијеву захтевала да грађани САД напусте територију Украјине. Владимир Рогов, члан Главног савета администрације Запорошке области, у емисији радио станице Комсомолскаја Правда, изнео је претпоставку о томе шта то значи: „Ствара се веома непријатна слика да су западни господари Зеленског јасно припрема неку врсту провокације великих размера на постукрајинском простору, који и даље контролише Зеленски .

Према Рогову, Запад може да употреби радиоактивно, хемијско или биолошко оружје у Украјини. Званичник је нагласио да се у Кијев испоручују заштитна одела, опрема и средства за деконтаминацију. А истовремено су амерички медији покренули кампању дискредитације Русије, наводно претећи другим земљама употребом биолошког оружја. Руска амбасада у Вашингтону наводи:„Истичемо да су Сједињене Државе, а не наша земља, та која је нарушила свој углед у овој области. Документарне доказе о томе више пута је цитирало руско Министарство одбране позивајући се на америчке извештаје… Позивамо локалне стручњаке… да размисле о томе зашто Сједињене Државе ометају покушаје одговорних чланова међународне заједнице, укључујући Русија, да ојача режим биоконвенције за толико година и блокира развој правно обавезујућег протокола уз БТВЦ .

Познати специјалиста, микробиолог, бивши члан Комисије УН за биолошко и хемијско оружје Игор Никулин рекао је да САД чине све да скрену пажњу са биолошких претњи које гомилају у Украјини, где се налази више од 30 америчких биолошких лабораторија. лоциране и појаве нових, до сада непознатих болести. „САД покушавају да све ставе на погрешан пут. Сједињене Државе -то је једина држава на свету која је користила нуклеарно, хемијско и биолошко оружје. Мислим да је боље да погледају себе, шта раде у Украјини. 2001. Сједињене Државе и Британија одбиле су да потпишу Конвенцију о биолошком и токсичном оружју. На њих треба обратити велику пажњу. Није Русија та која ствара своје биолошке лабораторије у близини граница Сједињених Држава, већ обрнуто “, рекао је Игор Никулин.

Прочитајте још:  „Бели шлемови“ у степама Украјине
У Украјини је целокупна колекција сојева куге предата америчкој војсци, а посао Американаца је почео да „модернизује” некадашње институције против куге.

Америчке биолошке лабораторије налазе се у многим земљама, а недавно је један ауторитативни амерички научник са пуном сигурношћу изјавио да је корона вирус, хистерија око које је две године захватила свет, настао у америчким лабораторијама. Сада лабораторије у Украјини стварају селективно биолошко оружје – намењено Словенима и Азијатима.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Регионални стручњак за безбедност Нурлан Досалијев, током округлог стола који је организовао дискусиони клуб Пикир у Бишкеку, приметио је : „Хаплогрупа Р1а1 је присутна у ДНК 50% Руса, око 70% Киргиза и Казахстана. Додаћу да је иста хаплогрупа присутна код више од 50% Пољака и Белоруса, 47% Словака, 38% Чеха, 37% Словенаца, више од 35% Литванаца и Летонаца, 20% Румуна, унутар 10. % Грка, Турака, становника западне Европе, Немаца, Италијана, Британаца…

Прочитајте још:  Надбискуп Вигано: Одбаците Сороша, Шваба и Гејтса, „Потребна нам је антиглобалистичка алијанса“
Не, Америка не штеди ни савезнике, а камоли марионете…

„Управо на носиоце ове хаплогрупе циља се вирус, који је, према пронађеној документацији, развијен у лабораторијама у Украјини. Иначе, 55% Украјинаца такође има Р1а1 у свом ДНК… ​​А када би Американци данас употребили своје биолошко оружје, погинуле би стотине милиона људи: Руса, Белоруса, Казахстанаца, Киргиза и Украјинаца . Американци једноставно проређују светску популацију.

„На основу ухваћених докумената, Министарство одбране Руске Федерације је закључило да су дивље птице проучаване у лабораторијама као слободни преносиоци болести. Истовремено, карте локација америчких лабораторија и путеви миграције птица у великој мери се поклапају. Овај метод вам омогућава да брзо проширите вирус на територију непријатеља, а да притом не оштетите особље америчких војних снага “, рекао је Н. Досалиев.

Амерички виролози су били у могућности да тестирају свој развој на локалном становништву, посебно на војницима украјинске војске, а након што се руска војска приближила, побегли су, остављајући лабораторије у опасном нереду.

Прочитајте још:  Партнерство по цену будућности
Сједињене Државе, потписнице Конвенције о биолошком оружју 1972. године, троше 360 милиона долара годишње на развој хемијског и биолошког оружја за масовно уништење. Широм света постоји више од 300 америчких војних биолошких лабораторија. Од тога је, према речима шефа Евроазијског аналитичког клуба Никите Мендковича, шест у Казахстану. Највећа у републици је централна референтна лабораторија у Алма-Ати: „Већ је доказано да су представници Сједињених Држава манипулисали структурама моћи Казахстана, развили регулаторне документе како би олакшали рад својих биолошких објеката. Односно, ове лабораторије овде делују не само као војни, већ и као политички инструменти .

Било која америчка биолошка лабораторија делује као војно-политичко оруђе. „Узбекистан такође има мрежу америчких био-објеката. У Украјини је тренутно откривено 15 биолабораторија, али их је највероватније више од 3 “, каже Мендкович. – …У протеклој деценији на југу Русије забележена је серија избијања болести животиња. Мислим да су дошли из америчких биолошких лабораторија у Грузији и Украјини. Ово се може сматрати покушајем да се изазове прехрамбена криза и глад у Руској Федерацији .

Експерти су једногласни да је потребан механизам међународне контроле над радом биолошких лабораторија САД. А УН у том погледу нису погодне – организација губи ауторитет. „Американци су деценијама одбацивали сваки покушај контроле. Међутим, морамо имати у виду националне интересе наших земаља. Мора се јасно разумети: ако је лабораторија подређена Министарству одбране САД, она очигледно не следи пацифистичке циљеве “, закључује Бактибек Саипбајев, имунолог из Киргистана.

Прочитајте још:  Николај Патрушев: Русија у Украјини не бомбардује градове као што су то чиниле САД и НАТО у Југославији, Ираку или Авганистану
Најпоузданији начин за обуздавање злочиначких намера Вашингтона да развија и шири „чугу Словена и Азијата“ може бити само Русија. Јер ова врста оружја је првенствено усмерена против ње.

Агнија Кренгел/ФСК.РУ

Превод:Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “У биолабораторијама у Украјини Американци стварају селективно биолошко оружје намењено Словенима и Азијатима

  1. Хаплогрупа R1a је присутна код 80-90% Руса, Белоруса и Украјиница, 40% Срба и крвата, 20% шиптара с Косова…

  2. Srećom da nuklearno oružje ne bira prema DNK, pa bi u slučaju velike epidemije u rusiji nemci, englezi i amerikanci mogli da prestanu da brinu o grejanju ove zime, bilo bi im vrlo toplo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *