Небојша Вукановић: Кад ће србенда (Милорад Додик) на хаџ у Меку и Медину?

1

Милорад Додик

Прво је на велики православни празник Велики петак, уочи Васкрса 2019. године, био на поклоњењу код папе у Риму, љубио руке светом оцу у Ватикану и тражио благослов да настави тајно да ради у интересу Католичке цркве, прије свега у интересу Хрвата и Хрватске, кључне католичке земље на Балкану.

Потом је у Јерусалиму ставио јармулку, традиционалну јеврејску капицу и помолио се на Зиду плача Мојсију и Јахви, изучио Тору и Талмуд, те молио му дају још коју годину власти, моћи и богатства, а он ће се Јеврејима одужити пребацујући им народни новац и дијелећи руднике и богатства Српске као да су његова прћија.

Изјава да се тобоже помолио за независност и самосталност Републике Српске је најсрамнији и најприземнији покушај манипулације народом и грађанима Српске, јер је његова посјета Израелу доживјела прави дебакл, а врхунац дипломатских активности је било успутно руковање са предсједником Израела, поред предавања рудника и ресурса Српске свом старом ментору Либерману, министру финансија Израела.

Какав је то православни вјерник, како се лажно представља, који пише некакве цедуљице и моли се по хебрејским обичајима Мојсију на Зиду плача? Да ли је срамота да оваквом невјернику и отпаднику од вјере, високи црквени великодостојници дају одликовања? Да ли је довољно да народни новац пребаци на рачун неке епархије, као што је сада незаконито обећао и пребацио 100 000 евра јерусалимском патријарху са рачуна Владе Републике Српске, па да дворској луди и невјернику за синекуру дају ордења, рушећи тако углед Цркве?

Питање је хоће ли, на крају свог путешествија, ускоро Србенда кренути можда на хаџилук у Меку и Медину, кружити око Кабе, обући бијело одијело ћефине, те клањати молитве, од сабаха до ићиндије и акшама, по исламским обичајима и традици, јер му је само то преостало?

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  Министарство одбране Сирије саопштило је да су три мртва у нападу Израела

Нико нас овако није брукао и срамотио, као дворска луда и марионета странаца без скрупула и образа, и надам се да ће напокон доћи ускоро крај понижавању и бламирању на скоро свим свјетским меридијанима.

Извор: Блог Небојше Вукановића

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Небојша Вукановић: Кад ће србенда (Милорад Додик) на хаџ у Меку и Медину?

  1. Koji se god gojski “lider” ne pokloni cionistima i judejskom fiktivnom kapitalu ne moze “vladati”, tj. biti “predsednik”, “premijer”, “kancelar”… ili cionisticka marioneta postavljena na celo gojske “vlade”-kolonijalne administracije pod dirigentskom palicom cionista koji sanjaju jednu Svjetsku cionisticku nad-vladu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *