Долазимо по вашу децу

0

Током првих шест недеља руске специјалне војне операције (СВО) у Украјини, најмање десетак педофила отишло је из Британије у Пољску под изговором да пружају хуманитарну помоћ украјинским избеглицама. Изашли смо у лов. Предмет њиховог интересовања: међу онима који су стигли из Украјине, велики је број деце која су остала без родитељског старања. У Пољској је било најмање пет хиљада такве деце бескућника одведене из Украјине.

Са британским злостављачима деце који су имали проблема са законом у својој домовини, разговарали су представници пољских агенција за спровођење закона и службеници за имиграцију, након чега су ови грађани протерани из Пољске. У Лондону су рекли да британске власти „раде на томе да се такве посете Пољској не понове . Али не у Пољску?

Прочитајте још:  Српска усађена потреба за решавањем туђих проблема!
Данас, у западним „упоришту демократије“, педофилски скандали су уобичајени. Сећам се Пизагејта 2016, када је, три дана пре америчких председничких избора, Викиликс објавио јавности „Досије Подеста“ – мејлове шефа кабинета Била и Хилари Клинтон, бившег саветника Барака Обаме, Џона Подесте.

Писма упућена Подести смењују се између његовог брата који је прослеђивао позив познатог уметника на вечеру и описивања ручкова уз пицу и хот-дог забаве. И брзо је потврђено да је реч о шифрованим порукама и да је и сам Подеста, као и други гиганти Демократске странке, умешан у мрежу трговине децом која је распоређена у вашингтонским пицеријама. „Сви који су повезани са овим послом говоре полускривено, полулуко или полусаркастично секс са децом. Уметници који раде за или са њима производе култна уметничка дела која приказују смрт, крв, обезглављивање, секс и, наравно, пицу“, наводи се у чланку на Реддиту који је од тада уклоњен са сајта. Историја је прећутана.

Имена Била и Хилари Клинтон раније су истакнута у још једном педофилском скандалу у који је умешан породични пријатељ Џефри Епштајн, који је био затворен под оптужбом за сексуалну експлоатацију деце и трговину људима. Како се истражују „активности” филантропа милијардера, опасно се повећао круг људи који су укључени у сексуалну експлоатацију малолетника. Међу Епстајновим клијентима били су и гувернер једне од америчких држава, и сенатор, и финансијери, и научници са престижних универзитета, и холивудске звезде, па чак и принчеви британске круне. После тога више никога не би изненадило да се Епстајн изненада „убио“ – превише утицајних људи са обе стране океана (мрежа педофила је била међународна) није желела да му се развезе језик.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  ГОРИ ОД НАЦИСТА: ОТИМАЊЕ ДЕЦЕ ИЗ СРБИЈЕ – НОРВЕШКИ „ДРУШТВЕНИ ИНЖЕЊЕРИНГ“
И убрзо су ови психички болесници са криминалним склоностима почели у земљи за другом да освајају законе који су написали нормални људи који поштују закон. Сада се у Италији сексуални односи са тинејџерима који су навршили четрнаест година сматрају легалним уз условну амандман: ако се „чин изврши добровољно уз обострану сагласност страна “ . Италија је постала у рангу са Филипинима, општепризнатим „рајом за педофиле“, где се влада још увек бори са наслеђем које је америчка војска оставила током Другог светског рата. Филипини тренутно разматрају закон који би повећао “доб за пристанак” на 16 година. Тако је у већини земаља.

У међувремену, Европа не само да снижава „старост за пристанак“, већ и легализује хомосексуалне односе са малолетницима. У 20. веку, Немачка је проширила четрнаестогодишњу „доб пристанка“ на истополне везе. Неколико година касније, епидемија је почела да се шири Европом: у Литванији је „доб пристанка“ за истополне везе смањен са 17 на 14 година, у Мађарској са 18 на 14 година, у Чешкој са 18 на 14 година. 15 година, у Србији од 18 до 14 година. Шпанци су надмашили све: тамо је 1995. године старосна граница за пристанак спуштена на 12 година, али је после протеста огорчене католичке јавности граница за хомосексуалце мало повећана.

Такође је смањена старост учешћа деце у порнографским филмовима. Врховни суд Италије је, усвојивши 28. октобра 2021. године амандман да се „све мора дешавати споразумно и искључиво за личну употребу“, легализовао дечју порнографију.

Овакве „иновације“ лобирају високопозиционирани педофили. Ово посебно важи за хомосексуалне односе: на крају крајева, главни купци педофилије су хомосексуалци. Не тако давно, геј хор из Сан Франциска објавио је контроверзни клип Преобратићемо вашу децу (Преправићемо вашу децу). Садржи речи: „Мислите ли да ћемо покварити вашу децу ако се наш план неометано настави? Смешно је, али овог пута сте у праву. Преобразићемо вашу децу… Преобразићемо вашу децу. Неко мора да их одучи од мржње. Пратимо их. Долазимо по вашу децу . ”

На Западу се све чешће чују позиви за легализацију педофилије. И све је уочљивије да иза ових позива стоје људи са сексуалним девијацијама, перверзњаци. Недавно је у ову област закорачила трансродна Елин Вокер, ванредни професор на Одсеку за социологију и кривично правосуђе на Универзитету Олд Доминион у Сједињеним Државама. Он је позвао на легализацију педофилије и њено превођење у категорију сексуалне оријентације. „Сексуално злостављање деце никада није нормално. Али привлачност према малолетницима све док дете није ни на који начин погођено не значи да особа која има ту привлачност ради нешто погрешно “, рекао је Вокер.

Данас је овај поглед све популарнији у Европи. „Према доступним подацима, ово је нешто урођено. То је неуролошка болест “, каже Џејмс Кантор, клинички психолог, сексолог и бивши главни уредник часописа Секуал Ассаулт: А Јоурнал оф Ресеарцх анд Треатмент. Ана Салтер, психолог, писац и стручњак, учи: „Постоје људи које деца сексуално привлаче… А има и оних који малтретирају децу, али нису педофили. Малтретирају децу из беса. Досађују јер се плаше одраслих жена. Долазе ради освете. Али они заправо немају никакву склоност према деци пред пубертет . ”

И све те „теорије“ не доводе до оштријих казни за злостављање деце, напротив: повећавају број позива на „поштовање права“ педофила.

Прочитајте још:  У Грчкој откривена фреска породице цара Душана
Да би сви разумели, то су такође „европске вредности“.

Агнија Кренгел/ФСК.РУ

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *