Ништа природно и ЕУ

0
русија, пушоња, криви, држава, информације

Мирослав Пушоња

Хаити је најнеразвијенији и најубогији део америког континента.

Зашто?

Одабрана црначка популација робова из Африке заменила је домородце након њиховог истребљења тешким радом и ненормалним животним условима наметнутим од стране европског човека – освајача. Тај део америког простора први се ослободио ропства. Нису се мешали са другима. Лепи, витки, снажни. На другом делу острва живе Доминиканци.

Били робље које је сек…ао ко је стигао. Здепасти, екстремно неинтелигентни, уредни, послушни (сили), држе главу у фрижидеру да побеле (стварно!). Данас то чине клима уређајима држећи регулатор температуре на граници мржњења. Дато им да малтретирају Хаићане и да им деле дневне дозволе за рад, а онда им отежавају излазак из Доминикане како би их хватали у ”прекршају”, отимали зараду и убијали.

Како се то могло десити*? Тако што је то желела сила! И жели! А зашто? Јер не трпи непослушност! Не дозвољава да живиш без њеног менталног уплива. Индустријалци су забранили сваку технолошку инвестицију у зони бивших непослушних робова. То сам додао. То је (моја) надградња либерала о коме је писао Достојевски.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Либерал је двостепен као и ракета. Први степен је када се дури што га народ не разуме док га жели да одведе у ”обећану земљу”, и други, када буде изричито одбијен. Онда се свети и покушава да убије противника (популацију) кињећи је на све могуће начине. Једном речју, либерал је прави дарвиниста код кога порив доминације оправдава сваки циљ.

Ово је у бити наш случај али ми је лакше да то покажем на Хаитију и Хаићанима. Због ЕГА и много тога још.

Прочитајте још:  Мирослав Пушоња: Нећемо ући у ЕУ јер нисмо довољно брутални да будемо део тог крвавог света!

Мирослав Пушоња / Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *