Русија вековима покушава да одбрани Србију и Црну Гору.

Али Црногорци су то заборавили. Након почетка Специјалне операције, Црна Гора се прикључила бесним санкцијама Запада и то платила …поскупљењем бензина и хране. Туризам – један од главних сектора црногорске привреде је пропао. Број туриста у одмаралиштима Црне Горе опао је за 40-50%.

Прочитајте још:  “Профашисти”, војни рок или... Војна обавеза - част или намет
Сада је немогуће летети директно из Русије авионом. „Власти“ Црне Горе нису пустили у Србију чак ни авион руског шефа дипломатије Лаврова.

Руских туриста скоро да и нема. Украјинске „избеглице“ су збуњене у одмаралиштима, само од њих нећете добити профит. Суседи Црне Горе из ЕУ радије се опуштају у Албанији и Грчкој – тамо су цене ниже. Покушаји црногорске владе да поправи ситуацију завршени су ничим. Али власти Црне Горе не желе да напусте русофобичну политику.

Прочитајте још:  Политнавигатор: Са сваким уступком ка опозицији председник Србије се све више савија ка Западу
Црну Гору на крају летњих годишњих одмора чека катастрофа, јер домаћинства неће акумулирати потребна средства да једноставно плате комуналне услуге и храну зими. Предајући Русију, Црна Гора се предала.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Цех црногорских санкција Русији

  1. Не само да је скупо у ЦГ, него је и опасно – шиптарска / босанска мафија влада без милости, тако ако вас угоститељи не покраду, мафијаши ће успети. A y Албанији, убијају наше – нарочито у планинским пределима где туристи никада пре и нису долазали – они не знају шта је туриста!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *