Цвркут дана – tweet of the day: Žir Slavonski @Mladen66570946

1

Вук Драшковић. Више од 80% грађана Србије подржава бруталну Руску агресију на Украјину. Косово је независна држава и Срби морају да добију сва мањинска права Говорио о Српском јединству а све радио супротно. Чланови СПО да ли се бар мало стидите своје ружне прошлости.

 

БОНУС ВИДЕО:

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Цвркут дана – tweet of the day: Žir Slavonski @Mladen66570946

  1. Ovako govori nacionalno neprosvećena, nepismena i neobrazovana osoba, u duši poltron, sluga i rob stranih gospodara, neko ko za večeru prodaje narod i državu, ko zločincima potpisuje prolaz tenkovima kroz sopstvenu državu koju inače ne priznaje. Šaka dolara je dovoljna da proda srce i dušu naroda i države, sve svetinje i grobove predaka. Da je iole moralno ispravan otišao bi u svoj rodni kraj da vidi kako ljudi žive. Nesme da ode jer će biti prozvan, možda će mu reći i da je izdajica, a njegov “ponos”, “čast” i nacionalno “dostojanstvo” to ne bi izdržali, pukao bi od “sekiracije”.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *