Невладинићи протестом у Новом Саду покушавају да врате укинути буџет са запада

0

Не дозвољавају грађанима да прођу

Тренутно се у Новом Саду одржава протест под називом “Буна против мафије”. Организатори протеста између осталог Миран Погачар, Предраг Воштинић, Брајан Брковић и део београдског сектора прозападних НВО обратили су се окупљенима и кренули у протестну шетњу.

Протест се одржава поводом прошлонедељне реакције полиције на насилничко понашање неколицине припадника аутошовинистичких и сепаратистичких организација.

Иако покушавају својим запаљивим памфлетима да окупе што више незадовољног народа на буну против мафије, ова прозападна и аутошовинистичка скупина, као и велики број припадника Ђиласових огранака, се окупила како би повратила поверење и буџет својих западних налогодаваца.

На протесту у Новом Саду си и активисти из Београда, Зрењанина и других градова, а ту су и опозициони политичари Зоран Лутовац, Небојша Зеленовић, Радомир Лазовић.

Међу присутнима су и Биљана Стојковић, копредседница странке Заједно, али и други копредседник ове партије Александар Јовановић Ћута. Ту је и Мариника Тепић из Странке слободе и правде, као и Мирослав Алексић из Народне странке. Ту су и представници Демокртаске странке и Лиге социјалдемократа Војводине, али и покрета Здравка Поноша Србија Центар (СРЦЕ) и Не давимо Београд.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Недавно су домаћи и страни медији објавили да је запад заврнуо славину НВО у Србији, незадовољни резултатима. Када су појединци међу њима објавили да одустају од даљег рада али је један велики део почео са агресивним кампањама очајнички покушавајући да поврате поверење.

Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *