Путин је постао јак играч, савезници више не могу да рачунају на Вашингтон! (Видео)

1

Србољуб Пеовић

Aмерика губи утицај на Блиском истоку јер њени савезници виде да више не могу да рачунају на америчку моћ, каже у интервју за Хелм Каст Србољуб Пеовић са Института за европске студије.

Он објашњава да је последња посета Бајдена Блиском истоку показала огроман пад утицаја САД. Као главне разлоге, Пеовић наводи све јачи утицај Кине и Русије, као и превртљиву политику САД према савезницима који више немају поверења у Белу кућу.

“Путин је од 2015. и интервенције у Сирији постао озбиљан играч на Блиском истоку”, каже Пеовић.

Он у емисији говори и о сукобима у Јемену, Сирији, Ираку, Либији, рату у Етиопији и другим темама везаним за дешавања на Блиском истоку.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Правда

 

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Путин је постао јак играч, савезници више не могу да рачунају на Вашингтон! (Видео)

  1. Свака прича о геостратешким потезима сада је контрапродуктивна, јер конце вуче ниво изнад геостратегије -газде, самозване елите.
    Народ је преварен, Путин је играч НСП. Види се по доста ствари, по вакцинацији у Русији која се гура да буде обавезна, по зеленим пропусницама, по развоју и продаји вакцине са уграђеним “маркером” итд. Остале ствари су одвлачење пажње (специјална операција у Украјини, борба против ЛГБТ…) док се иде по плану у којем СВИ људи, укључујући најмлађе и труднице -морају бити убодени.
    Али планови су планови и неће им се остварити.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *