Џабаров: Ако буде потребно Русија може да испоручи наоружање Србији ако се Београд обрати за помоћ

0

6503286 31.03.2021 Первый заместитель председателя комитета Совета Федерации РФ по международным делам Владимир Джабаров выступает на заседании Совета Федерации РФ. Изображение является раздаточным материалом, предоставлено третьей стороной. Только редакционное использование. Запрет на архивирование, коммерческое использование, рекламную кампанию. Пресс-служба Совета Федерации РФ

Ако буде потребно, Русија може да испоручи наоружање Србији ако се Београд обрати Русији за помоћ, рекао је Владимир Џабаров, први заменик председника Међународног комитета Савета Федерације.

„Помоћ може бити, и ако је потребно у набавци оружја, ако нам се Срби обрате“, рекао је политичар у етеру ТВ канала “Русија 24”, коментаришући заоштравање ситуације у односима Београда и Приштине.

Он је истакао да су Срби увек подржавали браћу Русе.

„Надам се да ће земља то подржати ако наше руководство одлучи да пружи сву могућу помоћ Србији, чак и ако је неопходно снабдевање неком врстом наоружања“, рекао је Џабаров.

Истовремено је изразио наду да „ствари неће доћи до тога“.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Заоштравање ситуације око Србије је, сматра Џабаров, жеља Запада да се освети председнику земље Александру Вучићу „због његовог оштрог става о несврставању у вези антируских санкција“.

Осим тога, ово је „покушај да нас увуку у сукоб како би нас ослабили”, нагласио је Џабаров, а преноси Восток.

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *