Шизофрени, велеиздајнички и увредљив говор AV-a Србима

1

Вучић (Фото: Јутјуб)

Ко је данас 31. јула у 11 сати слушао “председника“ Србије могао је одмах у уводу да се осети крив што не чини ништа, јер у његовој првој реченици пренетој на RBG1, чусмо “да је Србе баш брига за Косово и да је парола “Косово је Србија“ све што Срби могу да произведу“! Гадан почетак једног увредљивог говора који је одмах изазвао мучнину и чуђење. Међутим, при крају овог смућујућег говора, “председник“ нам је прочитао подугачку листу на Косову ухапшених младића чија су почињена “злодела“ ношење мајце “нема предаје“, певање песaмa… Тако je задњи део говора AV-a у тоталној контрадикцији с почетком – Срби певају видовданске песме и надају су победи, што стоји у супротности оптужујећег почетка говора. Кад би неки пацијент пред психијатром изјавио такве контрадикције, одмах би добио неку од неких многобројних дијагноза повезане с шизофренијом, психозом, карактеријалним психијатријаским болестима…

Али, предпоставимо да је “председник “ нормалан. Онда морамо да се поставимо одређена питања:

-да ли то “председник“ затвара очи пред ситуацијом?

-не види или неће да види да Срби певају косовоске песме? да нису изгубили наду?

-изврће намерно ситуацију?

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

-не разуме Србе и њихово виђење?

-умањује срБске наде? исмејава нашу веру у неку бољу будућност, где је Косово опет у нашим рукама?

А онда, на самом крају говора, “председник“ куми и моли, да Срби не чине ништа! Преведено – он мoли Србе да прихвате шиптарске законе, њихове таблице… и да даље ћуте! А, он ће вероватно да нам се даље руга што ништа не чинимо. Oво се у психијатрији зове “доубле баинд (double binde) ситуација, која уствари изазива шизофренују код оних који слушају неиспуњиве захтеве / наредбе / молбе …

Прочитајте још:  Кабинет Вучића: Сусрет са Ђиласом највероватније у понедељак 11. априла

Народ се јавно излуђује – пројекцијом, “председник“ оптужује дакле, чак, нас, за не чињење ничег, док сам држи власт да управо не чини ништа у интересу државе. Разумесмо “да шиптари раде све што хоће“, баш како је он то данас изјавио – он им то дозвољава, молећи џелате, додварајући им се, стварајући “отворени Балкан“ који је велика Албанија. Шиптари су добили све, Срби ништа, захваљујући “преговорима“ које је АV водио десет година.

Како разумети изјавy: “дрзну ли се да малтретирају Србе, нека знају да ће Србија победити“! Као да Срби већ нису малтретирани? Као да листа о шиптарским малтретирањем и није прочитана… Колико дуга мора бити та листа срБских жртава, да би АV дигао мали прст?

A oн моли ту исти међународну заједницу да поштују оне међународне законе које нису испоштовали кад су нас бомбардовали!?

Никакво решење овај нечовек није дао. Ништа ново. Поновио је само оно што смо знали! Знамо ми, да нису то ни Курти ни шиптари, који прете Србима – то су они с којима АV већ 10 година преговара! Они не поштују законе и Правду. AV бесрамно каже даље, да сви они који неће параду срама “да се додворавају нарoду“! Дакле, AV зна да народ срБски неће параду! Али, то њега није брига – он сматра да не треба да се додворава нама! Може да нам се руга! Он зна да Срби неће у ЕU која нас je бомбардовала. Али ни то га није брига. Он зна да је Mакедонија део Србије! Ипак је поставио папољубца у позицију да нам украде најстарије светиње… Чусмо данас, да се овај “председник“ РУГА ПОЛИТИЧАРИМА КОЈИ СЕ ДОДВОРАВАЈУ НАРOДУ, ДОК СЕ ОН ДОДВОРАВА СТРАНЦИМА, ШИПТАРИМА… па умишља да је паметнији од свих. И мисли да заиста не можемо ништа, да га спречимо у заокруживању тоталне издаје.

Прочитајте још:  Вучић: Ситуација у вези са КиМ се компликује

АV je признао чак и да мрзи “срБско навијање“? Знате ли ви шта то уствари значи? Па он ЈАВНО С ТИМЕ КАЖЕ ДА НИЈЕ НА НАШОЈ СТРАНИ – не навија као Срби! Разумите, роде! Он мисли да Срби и Русија не могу, не смеју и неће надвладати западне сотоне! Зато он послушнo дозвољава параду срама и онда када педери носе вирус мајмунских богиња и представљају здраствену опасност за све нас! Јасно је постало да су њему страни педери важнији од народа! Њима се овај бедник додворава.

И на самом крају изнервиран, AV je признао “ ДА ЈЕ УПЛАШЕН ОД НАРОДА“! Како, ако је заиста изабран с толиком већином као што тврди, може да се боји тог истог народа!? Kако је неко ко гази вољу народа (не додворавајући му се) по свим важним питања за нашу егзинстенцију – како је могао бити изабран с толиком већином с којом се хвали? Одакле ти гласови? То је тема за неке боље познаваоце наших не-прилика. A AV “УПЛАШЕН ОД НАРОДА“ нек се боји! Такав бедан мора да се хитно скида с владе заједно с целим скупштинским циркусом око њега.

У медијима нема ни једне једине анализе новинара, филозофа, академичара, политичара… РТС преноси поданички, на робовски, ауто-деструктивни начин опране и исправљене речи овог психопате. Титоистичке пропагадинстичке методе у служби ауто-геноцида!

Ma где су Срби? Збуњени? Ћуте? Cлуђени? AV вређа и новинаре који нису пали у манипулацијe овог безобразног криминалца чије је место иза психијатрисјких или затворских решетки. Слика денацификованог света и велике Србије, коју једна новинарка призива, да постави права питања, изазивају само подсмех у овом беднику.

Прочитајте још:  Да ли ће народ пристати на превару Саве Манојловића и победу Вучића

Kао Србкиња чији су преци тешко настрадали на свим фронтовима, ja баш хоћу да цео свет буде денацификована Русија, а срБске земље од крватске, БиХ, ЦГ, Македоније, северне Грчке, Бугарске, Румуније до Украјине будy Србија, као што је некад било. Xоћу, за моју децу, ВЕЛИКУ СРБИЈУ у којој нико неће моћи да ради ово што AV дозвољава шиптарима. И за то се борим овом својом речју! A ако треба узимам и оружје у руке! Да знају сви бедници – нада није мртва у Срба! Само отимајте, лажите, крадите, варајте…. ми видимо шта радите! Па бојте се, цркните од страха… ми ћемо молити Бога Правде да опали по вама своје муње и претвори вас у прах и пепео. А можда и опалимо другчије…

Др мед Јасмина Вучић Пеев,

у срБској 7530-ој години, 31-ог жетвара ( јула)

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Шизофрени, велеиздајнички и увредљив говор AV-a Србима

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *